Home & Garden >> Huis Tuin >> Furniture >> patio Furniture >> Content

Hoe te verwijderen Fly Specks Van Terrasmeubilair

Vliegen zijn een plaag in veel opzichten , maar nog vervelender dan hun aanwezigheid is wat ze achterlaten . Tijdens zware vliegseizoen , vindt u ze allemaal op - kleine bruine uitwerpselen geplakt als lijm om een verscheidenheid van oppervlakken . Omdat vliegen zijn meestal overvloediger buiten , kunt u uw favoriete plek te ontdekken voor ontspanning is doorspekt met de uitwerpselen . Omdat vliegen hebben de neiging om de ziekte te dragen , is het belangrijk om de outdoor oppervlakken u regelmatig aan, vooral het meubilair op terrassen en dekken , met inbegrip van stoelen, tafels , kussens , schommels en zweefvliegtuigen reinigen. Wat je nodig hebt
Wasmiddel
afwasmiddel
Spons met scrubber
Emmer
Milde zeep ( voor houten meubelen ) op Twitter Teak olie ( voor teak meubelen ) op Twitter drogen handdoeken
Wax
Ammoniak
Azijn
Toon meer instructies
1

Clean kunststof , aluminium en kussens met een combinatie van 3 el . wasmiddel tot 1 liter warm water . Wrijf meubels met een zeepachtige spons . Voor zware -to -remove uitwerpselen , laat het zeepwater zitten op het meubilair voor een paar minuten en veeg weer . Spoelen met schoon water en laten drogen . Set kussens in een zonnige omgeving te drogen . Kopen van 2

schoon hout en teak meubelen met een oplossing van zachte zeep en water . Veeg meubels met het zeepwater , met een zachte scrubber voor hardnekkige uitwerpselen en vuil . Spoel de meubels en drogen met schone handdoeken . Zet de meubels in de zon te drogen. Eindig teak meubelen met teak olie voor een gepolijste look .

Gebruik 3 een 1 kop ammoniak en 1/2 kopje azijn met 1 liter water aan de oude , onafgewerkte houten meubels schoon . Schrob het oppervlak met een spons tot schoon . Spoel goed af met koud water . Droog de tafel met een handdoek om het hout te voorkomen dat het absorberen van het vocht .
4

Clean ijzeren meubels met een licht mengsel van afwasmiddel en warm water . Herhaal dit proces sinds fly uitwerpselen moeilijk te zien zijn op ijzeren meubels . Spoel de ijzer-en droog ze goed af om roesten te voorkomen . Dicht de afwerking met een dun laagje wax .


From:http://tuin.98905.com/furniture/patio-furniture/1002038385.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.