Home & Garden >> Huis Tuin >> Furniture >> patio Furniture >> Content

Hoe de zorg voor Cypress Meubilair

Door zijn duurzaamheid , elegante uitstraling en natuurlijk bewaarmiddel kwaliteiten , cipres is een populaire keuze van hout voor tuinmeubilair . Cypress staat bekend om zijn vermogen om de zwaarste natuurlijke omgevingen te weerstaan ​​. Maar na verloop van tijd kan de outdoor elementen hun tol op cipres meubels . Houd cipres meubels als nieuw met de juiste zorg . Een jaarlijks onderhoud routine is meestal genoeg om cipres meubels in mooie vorm te houden . Wat je nodig hebt
afwasmiddel
Sponge
600 korrel schuurpapier
Hout vlek
meubilair
Toon meer instructies
1 < p > Meng een oplossing van afwasmiddel en warm water . Dompel een spons in de oplossing en wrijf het meubilair om vuil en lichte vlekken te verwijderen. Spoel de meubels met schoon water en laten drogen aan de lucht . Kopen van 2

Scrub het hout lichtjes met 600 korrel schuurpapier als het meubilair heeft water vlekken . Schuur de meubels net genoeg zodat de vlekken worden verwijderd . Afborstelen elke houtkrullen met een schone theedoek.

Breng 3 een op olie gebaseerde beits aan de cypres meubels eenmaal per jaar aan haar nieuwe uiterlijk te behouden . Wilt u een meer natuurlijke look , breng dan een duidelijke sealer of lage - glans lak in plaats van de vlek . Volg de aanwijzingen op het product voor de beste resultaten .
4

Bedek elke cipres meubilair open lucht gehouden met een waterdichte meubilair wanneer het niet in gebruik is . Dit zal helpen schade door zon, regen en sneeuw te voorkomen .


From:http://tuin.98905.com/furniture/patio-furniture/1002038380.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.