Huis Tuin

Huis Tuin

Offset Paraplu Instructies

Een offset paraplu is veel veelzijdiger dan een standaard tafel paraplu. Tafel paraplu monteren in het midden van de tafel en alleen al de zon te blokkeren uit het gebied in de middag . Vroege ochtend en de late middag zon onder een hoek , zodat de horizontale paraplu kan niet schaduw van de tafel voldoende . Offset paraplu's te installeren naast een tafel en hebben een kantelfunctie van . U kunt de schaduw te verlengen of in te trekken en kantelen om schaduw elk gebied . Instructies
1

Plaats een hand in de paraplu crank . Druk op de hendel om het te ontgrendelen en schuif naar boven op de gebogen paal om de volledige hoogte . Deze actie zal het interieur paraplu paal verlengen .

Laat Pagina 2 de vergrendeling op het handvat . Trek de paraplu crank uit de houder in het handvat . Plaats de paraplu slinger in het carter gat op de handgreep . De slinger is meestal in de vorm van een "Z" en is van metaal met een plastic omhulsel aan het uiteinde .
3

Draai de slinger met de klok mee om de paraplu ribben en luifel ontvouwen . De paraplu zal open zijn en in een horizontale positie .
4

Druk op de hendel om deze te ontgrendelen en trek de hendel naar beneden op de paal om de paraplu te kantelen in de richting van de paal . U kunt het handvat loslaat op elk gebied op de paal om de paraplu te positioneren om de zon te blokkeren .
5

Sluit de paraplu door het schuiven van de handgreep tot de hoogste stand en los te laten. Draai de slinger tegen de klok in om de paraplu te vouwen en schuif de hendel naar beneden naar de onderkant van de paal om de paraplu te trekken in de paal .

Hoe Plastic Lawn Chairs Paint

In plaats van het vervangen van verweerde kunststof gazon of dek meubilair , veel liever om het te repareren en krijgen jaar extra gebruik . Herschilderen plastic gazon en ligstoelen is een relatief gemakkelijke taak die weinig in de weg van voorbereiding en materialen vereist . Er is zelfs verf beschikbaar op vele home improvement en warenhuizen speciaal ontworpen voor een dergelijke missie . Wat

Meer dan ooit