Home & Garden >> Huis Tuin >> Furniture >> patio Furniture >> Content

Hoe maak je een Lawn Chair tas met Webbing Zorg

Folding gazon stoelen zijn veelzijdige meubels die handig om bij de hand hebt voor allerlei outdoor gelegenheden. Voor een voetbalwedstrijd , een picknick , een uitstapje naar het strand of een informele outdoor bijeenkomst , gazon stoelen zijn licht en gemakkelijk mee te nemen . Wanneer u brengen een tuinstoel met u , is het handig om snel een zak van hebben om het in te zetten , zodat u uw handen zijn vrij om eindeloos aantal andere dingen die je kan nodig zijn om met u te dragen . Het maken van een tuinstoel toto is een snelle en eenvoudig project dat in een paar hours.Things Je
Canvas stof nodig
Meetlint
Schaar
geweven katoen
Coördinerende draad kan worden voltooid < br > Pins
Maat 16 naaimachinenaald
naaimachine
Toon meer instructies
1

Meet de lengte en breedte van uw gazon stoel. Voeg 2 centimeter aan elke meting en schrijf deze cijfers naar beneden. Kopen van 2

Was en droog uw canvas stof en trimmen hangende draden van de randen . Strijk de stof met een hete stoom instelling om rimpels te verwijderen . Leg ze op een vlakke, harde ondergrond .

Knip 3 uit twee rechthoeken van uw canvas stof . Elke rechthoek moet even groot zijn als de metingen die u genoteerd heeft .
4

Plaats uw canvas rechthoeken goede kanten op elkaar en speld rond beide korte kanten en een lange kant . Wijzig uw naald om de maat 16 naald , waarmee u gemakkelijk naaien door de zware canvas stof.
5

Naai rond de drie gespeld randen met een rechte naad en een halve inch naadtoeslag . Achtersteek aan beide uiteinden van de naad om uw steken beveiligen .
6

Zet het bovenste ruwe rand van uw gazon stoel tote ¼ - inch helemaal rond . Strijk deze stal op zijn plaats . Neerklapbare een extra inch helemaal rond en strijken op zijn plaats . Speld de omgevouwen randen .

Snijd
7 een 32 -inch lengte van geweven katoen . Zowel rauw uiteinden met een zigzagsteek steek de uiteinden voorkomen rafelen .

Plaats 8 het ene uiteinde van de geweven katoen aan de top van elke kant naad op de zak om een draagriem maken . Centreer de band over de naad en lijn het uiteinde van de gordel , zodat het voldoet aan de gevouwen onderrand van de bovenzijde van de draagtas . Pin op zijn plaats .
9

Naai langs de gehele bovenrand van de tas , met een rechte naad en een ¼ inch naadtoeslag . Neem de tijd naaien over de geweven katoen . Achtersteek aan beide uiteinden van de naad .
10

Knip de overtollige draad en draai je tas rechts - kant naar buiten . Plaats uw gevouwen tuinstoel in je tas .


From:http://tuin.98905.com/furniture/patio-furniture/1002038360.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.