Home & Garden >> Huis Tuin >> Furniture >> patio Furniture >> Content

Hoe te Refinish Metal Outdoor Furniture

Outdoor metalen meubelen vereist routine reiniging en onderhoud te houden in goede vorm te houden . Vuil, roet en andere vormen van afval maken het tuinmeubilair grungy en lelijk . Ultraviolet golven en barre weersomstandigheden veroorzaken nog meer ernstige problemen , zoals verschoten en afgebladderde verf , oxidatie en roest . Restaureren en overspuiten outdoor metalen meubelen is veel zuiniger dan het vervangen van het meubilair. Het belangrijkste is om schoon te maken en te repareren het meubilair voordat de schade wordt te ernstig. Wat je
Mild schoonmaakmiddel nodig
spons of borstel
Tuinslang
staalborstel
plamuurmes
Schuurpapier
Metal vulmiddel vulmiddel
Rust- remmende metaalprimer
metaal verf
Toon meer instructies
1

Was de metalen meubelen met een mild reinigingsmiddel en spons of borstel . Schrob de metalen meubelen om vuil te verwijderen. Spoel de meubels met een tuinslang . Laat de meubels aan de lucht drogen . Kopen van 2

Knock off losse verf chips en vlokken met een staalborstel en plamuurmes . Schuur de ruwe gebieden met 60 - korrel schuurpapier totdat de oppervlakken zijn glad en zelfs .

Inspecteer 3 het meubilair op tekenen van roest . Outdoor metalen meubelen wordt blootgesteld aan vocht en andere natuurlijke elementen en dit maakt ze van nature gevoelig voor roest . Rust begint in gechipt en gejat gebieden waar het metaal zichtbaar is . Volledig verwijderen van de roest om de meubels te beschermen . Schraap losse roest met een staalborstel . Schuur het verwijderen van roest met medium korrel schuurpapier tot het metaal zichtbaar is .
4

Reparatie gaten en beschadigde delen met metalen vulmiddel vulmiddel . Bijpassende verbindingen zijn verkrijgbaar bij bouwmarkten en thuis aanbod winkels . Volg de instructies op de verpakking. Patch de gaten en laat het patch materiaal drogen de aanbevolen tijd . Schuur de gerepareerde gebieden met 320 - korrel schuurpapier tot het oppervlak glad en egaal .
5

Breng meerdere dunne lagen van roestwerende metaal primer om de meubels . Roestwerende metaal primer is verkrijgbaar in spuitbussen bij auto -onderdelen winkels . Houd het mondstuk 8 centimeter van de meubels en spuiten in de primer met behulp van langzaam heen-en -weer bewegingen . Laat de primer drogen tussen de lagen .
6

Schuur de meubelen licht met 320 - schuurpapier . Schuur de meubels tot het voelt glad aan .
7

Verf de meubels met metaal verf . Volg dezelfde procedure gebruikt voor het aanbrengen van de primer . Breng meerdere dunne lagen . Laat de verf drogen tussen de lagen .


From:http://tuin.98905.com/furniture/patio-furniture/1002038338.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.