Home & Garden >> Huis Tuin >> Furniture >> patio Furniture >> Content

Hoe kan ik een Outdoor Table Extend

Buiten dineren voegt dimensie toe aan familiefeesten en sociale evenementen . Er is iets zo bevredigend om te genieten van een maaltijd in het gezelschap van vrienden en geliefden terwijl omringd door de bezienswaardigheden en geluiden van de natuur . Tafeltjes zijn vaak gemaakt van hout om het gevoel van eenheid met de omgeving te verbeteren . Zij kunnen ook worden gemaakt van glas of composietmateriaal . Voor feesten , picknicks , reünies en barbecues , de uitbreiding van uw outdoor tafel om meer eters passen kan worden verlangd . Wat je
meetlint nodig
Toon meer instructies
Vrijstaande Extender Leaf
1

Vind uw extender blad. Als het is al een tijdje geleden dat u uw outdoor tafel gebruikt - als de wintermaanden zijn lang , bijvoorbeeld - je kan hebben om het te krijgen uit de opslag . Als het werd opgeslagen in een vochtige ruimte , zoals een kelder of garage , kan het zijn gezwollen tegen vocht . Zo ja , kunt u een nieuw blad te kopen of hebben de fabrikant vervangen .

Open Pagina 2 van het tafelblad door grijpen de ene kant en trekken . Als uw tafelblad is koppig , kan je een hand nodig hebt van een behulpzame vriend of familielid , zodat beide uiteinden van de tafel kan worden trok in een keer.

Vul 3 van de scheiding in de tafel door het plaatsen van het blad netjes in het gat .
4

Coax de helften van het tafelblad naar binnen in de richting van het blad totdat er geen ruimte zichtbaar is tussen de onderdelen .
Fold -Down bladeren
5

Plaats uw handen aan beide zijden van de vouw - neer blad .

Trek 6 up voorzichtig op het blad tot deze gelijk met de bovenkant van de tafel .

Luister
7 voor een geluid dat het blad zal geven is veilig in zijn uitgestrekte positie . Het geluid kan vergelijken met een klik of een eitje . Sommige tafels met bladeren hebben een hendel onder de vouw die moet worden beveiligd .
Non - uitschuifbare tafel
8

Meet de afmetingen van uw outdoor tafel . Als uw outdoor -tabel geen extender bladeren , moet u andere tabellen van een vergelijkbare hoogte en breedte gebruiken om het uit te breiden . Neem zorgvuldige metingen van uw bestaande outdoor tafel zodat u in staat om tafelhoogte passen en breedte zo goed mogelijk zal zijn .
9

krijg je een tabel met dezelfde hoogte en breedte als uw outdoor tafel . Het is mooi als de tweede tabel wordt gemaakt van hetzelfde materiaal als de buitentafel , maar het is niet noodzakelijk . Als je niet al een tabel die dezelfde afmetingen als uw outdoor tafel heeft , moet u om te winkelen voor een thuis , meubels of warenhuizen of big - box retailers. U kunt ook een tabel op te bouwen om de afmetingen die u nodig hebt .
10

Plaats de tweede tabel recht tegen uw outdoor tafel .
11

Wikkel een tafelkleed en leg het over de twee tafels zodat de ruimte tussen de tafels niet zichtbaar .
12

Laat de gebruiker van de tafel waar de twee tabellen komen . Zowel gasten en voedsel prep hulp moeten worden gewaarschuwd tegen het plaatsen van borden, glazen - of ellebogen zelfs diners ' - . Boven de kloof te morsen en letsel te voorkomen


From:http://tuin.98905.com/furniture/patio-furniture/1002038308.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.