Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe een eenvoudig Cube Lounge Chair Zorg

Deze eenvoudige kubus fauteuil nodigt uit om te zitten en te ontspannen . Moderne en strakke lijnen kenmerken deze outdoor juweeltje dat is zo aantrekkelijk als praktisch is . Geld besparen als je je eigen kubus lounge stoel te bouwen , zoals retail rassen zijn duur . Beëindig uw woonkamer om uw bestaande outdoor decor aan te passen met behulp van een kwalitatief hoogwaardig product en verzachten het met buitenkant bijpassende kussens . Wat je
1 -by - 4 - inch hout nodig
Meetlint
cirkelzaag
stofbril
Gehoorbescherming Pagina 2 -inch houtschroeven
Drill
houtpasta
120 - korrel schuurpapier of Fine -grade staalwol
Tacky doek
Hout primer
Penselen
Wood verf
Toon meer instructies

1

Meet en snijd vier poten van 1 - op - 4 - inch hout meet 22 1/2-inches lang. Gebruik een cirkelzaag om de platen te snijden . Snij twee armleuningen vanaf 1 -by - 4 - inch hout meet 27 centimeter lang . Plaats twee benen op een vlak oppervlak tegenover elkaar . Plaats een armsteun over de toppen van de planken. De armsteun moet het rechterbeen uitsteken door 1 -inch . Schroef de armleuning aan de poten met behulp van twee 2 - inch houtschroeven aan elke kant. Dit is de zijde van de stoel , zodat herhalen om een tweede zijde.
2

Stel beide kanten met de armleuningen boven en 19 1/2-inches van elkaar . Snijd een andere 1 - op - 4 - inch board 27 1/2-inches lang te meten . Plaats deze raad over de ruggen van de zijkanten , direct onder de armsteun overhang . Dit is de rugleuning stuk . Schroef de raad van bestuur aan de zijkanten met een 2 - inch hout schroeven .
3

Snij twee planken 24 3/4-inches lang te meten , en drie borden 22 - centimeter lang te meten . Plaats de twee lange planken en twee korte platen om een ​​rechthoek te vormen met de lange planken over de uiteinden van de korte planken . Schroef het plein samen met twee houten schroeven op elke hoek . Plaats de derde , korte plank binnenkant van het plein als een steun. Plaats het zo dat het bereikt over zowel lange planken en vastschroeven . Dit is het frame van de stoel .
4

Schuif het frame tussen de poten van de stoel , halverwege de benen . Schroef het frame om de benen met behulp van twee 2 -inch hout schroeven op elke vergadering locatie. Snijd vijf latten van 1 - op - 4 - inch hout meet 20 centimeter lang. Schik ze over de zitting frame laten een 1/2-inch kloof tussen elk een. Schroef de zitting lamellen in plaats met een schroef aan elk uiteinde.
5

Snijd vijf latten voor de achterkant van de stoel meet 20 centimeter lang. Plaats deze latten op een werkvlak parallel aan elkaar en 1/2-inch elkaar . Snij twee 1 -by - 4 - inch platen 19 1/2-inches lang voor dragers te meten . Plaats een bout aan de bovenkant van de lamellen en een over de bodem . Schroef de steunen om elke lamel met behulp van houtschroeven . Dit is de achterkant van de stoel .
6

Schuif de achterkant van de stoel op zijn plaats in de voorkant van de rugleuning stuk . Schroef het terug naar de rugleuning stuk en de rugleuning van de stoel met behulp van een schroef op elke vergadering plaats .
7

Zand de stoel grondig met 120 - korrel schuurpapier . Wrijf een stuk van fijne kwaliteit staalwol over de stoel oppervlak . Gebruik een kleverige doek alle losse deeltjes weg te vegen . Vul alle schroefgaten met hout vulmiddel . De vacht van de stoel met behulp van hout primer en laat ze drogen . Verf de stoel in een gewenste kleur en laat het dan volledig opdrogen .

Over Gazon Schommels

Beweeg over hangmat , als een van de meest ontspannen en plezierige stukken van tuinmeubilair komt sterk terug , met de terugkeer van het gazon swing . Hoewel het een nietje in vele Amerikaanse huizen zon 200 jaar geleden, wat terrein verloor tot zijn huidige heropleving . Het gazon swing heeft zelfs een aantal voordelen ten opzichte van de hangmat , omdat mensen rechtop kunnen zitten om te lezen

Meer dan ooit