Home & Garden >> Huis Tuin >> Furniture >> patio Furniture >> Content

Hoe maak je een Lawn Chair macrame

Gooi dat oude tuinstoel alleen omdat de zitting en rugleuning singels of canvas gescheurd of gerafeld. Zolang het frame van de stoel is stevig, zal een ongecompliceerde macrame behandeling de stoel weer tot leven te brengen . Hennep abseilen , gevonden bij bouwmarkten kan een goedkope stoel te leveren en terug , maar de hennep is ruw op de blote huid en de stoel zit-en rugkussens voor comfort nodig . Nylon koord geeft de macrame een gladdere afwerking . Wat je Gazon stoel
Schaar
600 meter hennep of nylon touw op spoelen
Toon meer instructies nodig
1

Verwijder alle oude tuinstoel singels of canvas met de schaar . kopen van 2

uitrollen 6 meter touw van de ene spoel . Houd het uiteinde van het touw aan de achterkant linkerhoek van de tuinstoel stoel aan de stoel frame. Wikkel de kabel onder de stoel , op de juiste framerand en terug naar het touw einde . Bind een veilige dubbele knoop , met behulp van de spoel eind van het touw .

Verplaats 3 het touw onder en over de juiste stoel framerand weer naast het eerste stuk verpakt touw , terug naar de linkerrand van de voorgaande knoop . Bind een andere dubbele knoop , met behulp van de spoel eind van het touw .
4

verder wikkelen en vastknopen het touw aan de linkerkant van de stoel bodem , houden allemaal verpakt touw strengen zo dicht mogelijk bij elkaar . Voeg extra stukken touw door koppelverkoop vierkante knopen aan het touw uiteinden verbinden .

Wrap 5 en knoop de stoel steunen met dezelfde techniek , te beginnen bij de linkerbovenhoek van de rugleuning . Knip alle overtollige touw eindigt met de schaar .


From:http://tuin.98905.com/furniture/patio-furniture/1002002753.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.