Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin > >> Furniture >> Ottomanen >>

Hoe kan ik een Ottomaanse Uit een tabel maken

Een poef is een van de meest nuttige onderdelen van de meubels in uw huis . Het kan dienen als een plek om je voeten omhoog , een salontafel en zelfs een bed voor de hond . Gestoffeerde Ottomanen kan duur zijn , maar als je een oude tafel , kunt u deze in een decoratieve poef in een mum van tijd . U hoeft alleen maar een aantal fundamentele naaien vaardigheden om een ​​project waar je trots om te zeggen bereiken is het je eigen . Wat je
Tafel nodig
Ruler
Potlood Boor
Schaar
Foam
Spray lijm
schroevendraaier
quiltvoering
nietpistool en nietjes
decoratieve stof
Grote knoppen voor het tuften
Naald en draad
Toon meer instructies
1

Vind een tafel . U kunt die oude salontafel gebruiken in uw zolder of gewoon winkelen uw lokale kringloopwinkel . Buurt garage verkoop opleveren meestal fantastische meubels koopt . Een salontafel is de perfecte maat , maar elke lage tafel . Kopen van 2

Mark werken met een potlood de plaatsen op het tafelblad waar u wilt dat uw tuften knoppen . Er is geen vaste regel ; alleen ruimte ze gelijkmatig . Boor gaten door naar de onderkant van de tafel .

Snijd Goedkope 3 een stuk dik schuim om de top van de tabel past. Het schuim kan zo dik of zo dun zijn als je wilt, maar om echt een luxe uitstraling , gebruik schuim dat is minstens drie centimeter dik . Lijm het schuim naar de top van de tabel met spray lijm .
4

Lijm extra schuim aan de kanten van de tafel om het een meer knusse gevoel. Gebruik een spuitbus met lijm voor deze , ook.
5

Verwijder de tafelpoten door ze los te draaien . Plaats de tafel ondersteboven op quiltvoering . Trek de batting strak en nieten zijn plaats onder de tafel met een nietpistool . Je moet de bovenkant en de zijkanten volledig bedekt met de batting .
6

Snijd de decoratieve stof aan het tafelblad en zijkanten bedekken , waardoor ongeveer 4 tot 5 centimeter onder de tafel . Draai de tafel ondersteboven op de stof. Trek de stof strak en nieten onder de tafel .

Naai
7 op het tuften knoppen met een lange , zware naald . Dikke draad , zoals bekleding draad of borduurgaren , werkt het beste . Gebruik de gaten aan de onderzijde van de tafel als je gidsen . Vervang de benen , en uw nieuwe poef is klaar .

Hoe te Fabrics Vervang op Stoel Krukken

Een stoel kruk kan je kamer een onverwachte punch van kleur of textuur , en kan dienen als een manier om te ontspannen na een lange dag of als extra zitplaatsen . U kunt vaak oudere stoel krukken op rommelmarkten of tweedehands winkels voor een betaalbare prijs . Het maakt niet uit waar uw vind uw ontlasting , echter, kunt u de stof aan in de top van de ontlasting voor een frisse look . Het verand

Meer dan ooit