Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin > >> Furniture >> Ottomanen >>

Hoe te Transform Woonkamer Storage Cubes naar Stoelen

Een woonkamer - en kleinbedrijf opslag kubus is meestal 16 cm in het vierkant en gemaakt van hout of MDF ( medium density vezelplaat ) . Sommige blokjes zijn bedekt met een laagje laminaat of melamine aan een duurzaam en makkelijk te reinigen oppervlak. Vaak zal een kubus hebben wielen gemonteerd aan de onderzijde en een deksel die al dan niet gebruiken hardware. Sommige deksels gebruiken cut- out openingen plaats . Dit soort stevige kubus modificeren in extra zitplaatsen is een eenvoudig project dat volledig binnen het bereik van de meeste geslepen DIY mensen . Wat je nodig hebt
Brackets
Schroeven
schroevendraaier
3 -inch schuim
Spray lijm Electric knife
gekarteld - edged mes
quiltvoering
Stof
nietpistool
Naaimachine
Toon meer instructies
1

Leeg de kubus en onderzoeken hoe het is opgebouwd . Als een zijde is gemaakt van karton -achtige materialen , zal de kubus niet sterk genoeg zijn om op te zitten . Controleer de gewrichten te zien dat ze goed zijn aangesloten en voeg extra schoren en beugels aan de binnenkant als je de kubus moet sterker zijn . Beugels worden verkocht in de meeste gebouw aanbod winkels en ze kunnen L-vormige of hoek - vormige metalen beugels zijn. Volg de aanwijzingen op de verpakking om deze beugels installeren. Kopen van 2

Meet de breedte van het deksel en voeg 4 centimeter . Meet de lengte en voeg 4 centimeter . Knip 3 -inch schuim om deze dimensies . Spray de bovenkant van de deksel met spray lijm . Plaats het deksel gecentreerd, lijm naar beneden , over het schuim en druk op het deksel in het schuim . Laat de lijm een uur drogen .
3

Snij de buitenzijde van het deksel ( snijden door het schuim ) met een elektrisch mes . Dit is het soort mes gebruikt in keukens om kalkoen te snijden bij vakantie . Als u niet beschikt over een elektrisch mes , gebruik dan een mes met een gekartelde rand .
4

Snijd een 24 - inch vierkant van uw afgewerkte stof en quiltvoering . Leg de afgewerkte stof gezicht naar beneden op het werkvlak . Plaats de batting over de stof . Plaats de deksel schuim naar beneden over de batting en gecentreerd . Trek de stof om het schuim en de onderkant rand van het deksel . Nieten met twee of drie nietjes in het midden van elke zijde . Zorg ervoor dat uw stof is strak en zelfs . Nietje elke centimeter of twee naar elke hoek . Vouwen en het gemak van uw hoeken. Snijd het overtollige weefsel. Zet opzij uw deksel.
5

Meet de omtrek van de kubus ( de breedte van alle vier zijden gecombineerd ) . Voeg 1 inch voor de naadtoeslag . Meet de hoogte en voeg 10 centimeter . Knip quiltvoering en stof om deze dimensies .

Spray 6 de zijden van de kubus met spray lijm . Bevestig de quiltvoering beginnend bij een hoek en gecentreerd in de hoogte . Druk op de batting in de lijm van het ene paneel naar de volgende tot de zijkanten zijn bedekt en je bent terug waar je begon. Snijd het overtollige batting .
7

Vouw de stof in het midden zodat de korte zijden zijn gezicht kanten op elkaar . Naai een 1/2-inch naad langs de korte kant van de stof . Draai de stof met de goede kanten naar buiten en plaats deze over het slaan van de kubus . Het moet goed aansluiten . Centreer de bovenste en onderste weefsellaag . Plooi het bovenweefsel en tussenvulling naar de binnenzijde van de kubus en nieten . Stop de onderzijde naar de onderzijde van de kubus en rek de stof glad. Nietje van het centrum van elke zijde naar de hoeken . Vouwen en het gemak van uw hoeken. De overtollige weefsel .

Hoe maak ik een Ottomaanse

Ottomanen komen in een verscheidenheid van vormen, maten en patronen . U kunt overeenkomen met of contrasteren om uw bestaande meubels en gebruik ze introduceren een stof of kleur in uw interieur . Voetenbankjes kunnen dienen als salontafels , extra zitplaatsen , opslag en voetsteunen . Wat je nodig hebt 1 /2 inch multiplex Boor Boorijzers Schroeven schroevendraaier houtlijm Latex verf Sch

Meer dan ooit