Home & Garden >> Huis Tuin >> Furniture >> Ottomanen >> Content

Hoe maak je een Pillow - Top Ottomaanse opnieuw te bekleden

Een kussen-top poef is een poef die eruit ziet alsof het een los kussen bovenop. Soms is de faux kussen zelfs een knop hebben in het midden . Het maken van een hoes voor dit soort poef is iets ingewikkelder , omdat je ook wilt dat de stijl te behouden . Dit betekent dat uw eindproduct te dekken zal lijken op het kussen top en hebben haar top en rok met elkaar verbonden . Wat je
Meetlint
krijt Stof
Tailor's
Pins
Naaimachine
Straight edge
1/4-inch dik koord
Iron
nodig
Toon meer instructies
1

Was en strijk de stof , zodat het niet zal krimpen . Meet de breedte van de bovenkant van de poef. Meet de hoogte van het kussen van de top naar de bodem . Voeg twee keer deze hoogte plus 6 centimeter om uw breedtemaat . Meet de lengte van de poef is . Voeg de lengte tweemaal de hoogte plus 6 centimeter voor uw lengtemeting . Snij je bovenklep.

Plaats 2 uw dekking gezicht naar beneden . Meet vanaf de bovenkant met behulp van uw lengte meet-en 2-1/2 inch. Teken een lijn op deze meting parallel aan de bovenrand . Meet vanaf de onderkant en gebruik je dezelfde hoogte en 2-1/2 inch. Een merk te maken . Teken een lijn met krijt parallel met de onderste rand kleermaker . Herhaal dit voor beide kanten. Je moet twee krijtlijnen die een vierkant op elke hoek van het weefsel vormen zien . Knip de vierkantjes langs de krijtlijnen op elke hoek .

Plaats
3 van de stof goede kanten op elkaar en speld een 1/2-inch naadtoeslag langs elke hoek. Naai je hoeken . Zet uw dekking goede kant naar buiten en breng het aan de poef. Als u wilt de hoeken rond voor een betere pasvorm , afbouwen van de bovenhoek van elke hoek naad totdat de hoes past hoe u verkiest . Laat het deksel op de voetenbank.
4

Meet de omtrek van de poef en voeg 4 centimeter . Knip een strook stof van deze lengte die ook is 4 cm hoog . Snijd een 1/4-inch dik koord om deze lengte . Vouw de stof , met gezicht zijde naar buiten , in de lengte doormidden invoegen van het snoer in de plooi . Naai een strakke naad langs het lint .
5

Speld uw omwikkeld snoer om uw dekking ter hoogte van de verbinding tussen het Ottomaanse basis en het kussen . Het snoer kant moet naar boven en de ruwe stof zijde moet naar beneden . Overlappen het uiteinde van het snoer een centimeter en verwijder het deksel . Naai de overdekte koord op de cover top. Plaats uw deksel terug op de poef .
6

Toevoegen 33 inch aan de omtrek meting , plus 1 cm per aanzetnaad . Een aanzetnaad is waar je mee stukken stof aan elkaar tot een langer stuk stof te maken. Meet de hoogte van het Ottomaanse van de onderkant van het snoer aan de vloer en voeg 1 inch voor naden en zomen . Knip uw zijde stof.
7

Overlap uw linkerkant hoek met 2-1/2 centimeter van zijde stof. Vouw onder een halve centimeter van de bovenrand en speld de stof om de bovenklep . Wikkel de stof 2 centimeter rond de hoek met de bovenrand nog gevouwen onder de helft van een duim en pin. Vouw de stof terug naar links 2 inch (dit moet je naar de hoek ) en speld de stof. Neem de stof langs het Ottomaanse kant met de bovenrand gevouwen onder en speld elke 4 inch tot 5 centimeter . Stop pinning 4 centimeter van de rechterhoek .
8

Zoek de plek op de stof waar het de hoek zal draaien. Pin die plek in de zijkant stof. Blijven 2 centimeter naar rechts van die plek en vouw de stof onder en naar links. Lijn de stof onder bovenrand met de bovenste stof en speld door het deksel . Blijven 2 centimeter naar rechts om de hoek , en 2 centimeter voorbij de hoek. Speld de kant stof om het deksel. Vouw de zijkant stof terug 2 centimeter naar de hoek en pin door het deksel . Ga door naar de volgende twee hoeken te herhalen elk plooien proces op de hoeken .
9

Speld de kant stofranden samen waar hij samenkomt als je eenmaal zijn gegaan rond de poef. Verwijder de deksel en naai de zijkant stofrand naad eerst met een 1/2-inch naadtoeslag . Naai 1/4 inch van de onderkant van het snoer en bevestig je rok op de bovenklep. Ga verder rond de poef. Plaats het deksel op de poef en speld uw lengte . Naai uw zoom rondom. Strijken plooien op elke hoek .


From:http://tuin.98905.com/furniture/ottomans/1002002667.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.