Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Furniture >> andere Meubelen >>

Hoe te Grade meubilair lederen

Lederen meubelen advertenties en tags geven meestal de rang van leer gebruikt in de bouw van een stuk is . Hoewel sommige leer kwaliteitsklassen zijn duurzamer dan anderen , hebben allemaal hun voor-en nadelen ; zodat kopers misschien liever over een andere te wijten aan een van de verschillende factoren, waaronder de betaalbaarheid, de uitstraling, duurzaamheid en souplesse . Naast een kwaliteitsklasse , lederen meubels mogelijk extra karakter leerjaar gebruikt om kleur en textuur van de meubels aan te geven hebben . Instructies Heb Bepaal de kwaliteitsklasse
1

Grade leer als " top grain " als het bestaat uit de ongebroken , buitenste laag van de dierenhuid . Top grain leer is de meest duurzame en soepel leer type, kan worden geschuurd en gepolijst om onvolkomenheden te verbergen. Top grain leer die niet is verwerkt heet volnerfleer . Volnerfleer bevat onvolkomenheden dat sommige klanten de voorkeur , omdat ze karakter toe te voegen aan een meubel . Kopen van 2

Grade leer als "split grain " als het bestaat uit de ongebroken , binnenste laag van de dierenhuid . Split graan is sterk , maar minder aantrekkelijk en grover dan top grain leer . Om deze reden , wordt het meestal gebruikt op onopvallende gebieden van meubilair.
3

Grade leer als " gebonden " als het niet afkomstig is uit een stuk dierenhuid . Bonded leder is gemaakt van verschillende stukken leer samen tot een enkel paneel te vormen . Dit type van leer lijken misschien fijnere graden , maar is minder duur en minder duurzaam .
Bepaal de Character Grade
4

Grade leer als " aniline " als het niet zijn kleur behandeld . Analine leer heeft de meest natuurlijke uitstraling en textuur.
5

Grade leer als ' semi - aniline " als deze is gekleurd of geverfd met een doorzichtige kleur . Semi - aniline leder behoudt zijn natuurlijke uitstraling , maar heeft een vleugje van pigment .
6

Grade leer als " gepigmenteerd " als het is behandeld met een dekkende kleur. Gepigmenteerd leer is duurzamer dan andere lederen kwaliteiten .
7

Grade leer als " gecorrigeerd " als deze is geschuurd of gepolijst .

Hoe maak je een muur gemonteerde Clothes Rack Build

Als u niet een kast hebben , kunt u ervoor kiezen om uw eigen muur gemonteerde kleren bouwen rek , in wezen een staaf die je plaatst kleerhangers . Een muur gemonteerde kleren rek zal het gebruik van elementaire gereedschap voor houtbewerking en een beetje creatief jichtaanval nodig . Het zal echter niet een diepgaande kennis van houtbewerking vereisen . Wat je nodig hebt hardhouten planken , 1 -

Meer dan ooit