Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Furniture >> andere Meubelen >>

DIY Closet Boekenkasten

In veel gevallen is de ruimte boven en onder de kleren in een kast ongebruikt blijft omdat mensen niet weten wat te doen. Deze ruimtes zijn zeer geschikt voor opslag. U kunt een utilitaire boekenkast construeren van dennen en creëren bruikbare ruimte boven of onder je kleren , afhankelijk van uw behoeften en de configuratie van uw kast . Het bouwen van de schappen zelf geeft u de mogelijkheid om de schappen te passen aan de afmetingen van uw kast . Wat je
Meetlint
1 -inch - dik grenen planken
Tafel nodig zag Electric drill
boor set
1/4-inch houtschroeven , 2 cm lang
schroevendraaier
Corner haakjes
muurankers
Toon meer instructies
1

Meet de ruimte tussen de vloer en de onderkant van uw kleding of tussen het plafond en bovenkant kledingrek . Meet de lengte van het interieur van de kast en meet vervolgens de diepte tussen de muur en de kleding rek . Dit geeft u de hoogte, lengte en diepte van de boekenplank . Kopen van 2

Knip twee stukken van 1 centimeter dik grenen planken op de hoogte die u in stap 1 verkregen met een tafel zagen . Gebruik borden die zo dicht mogelijk bij de diepte die u bepaald meten, maar dat zal niet rusten langs de kleding stang . Deze platen zijn uw verticale steunen .

Verdeel 3 de totale hoogte van de steunen met 12 tot het totale aantal planken die u nodig hebt om te snijden verkrijgen . Snijd de planken op hetzelfde hout dat u gebruikt voor de verticale steunen . Snijd de planken 2 centimeter korter dan de gewenste breedte en de dikte van de verticale steunen tegemoet .
4

Plaats de verticale steunen op hun brede gezichten en stoten ze naast elkaar , eindigt flush.
Goedkope 5

Meet vanaf de onderkant 12 centimeter en dan trek een lijn over beide gezichten. Meet 1 meer inch en teken vervolgens een tweede lijn over beide gezichten. Herhaal dit als je werk je weg omhoog de ​​verticale steunen . De 1 - inch spacing geeft waar u uw schroefgaten en planken zullen installeren.
6

Boor vier gelijkmatig verdeelde gaten langs elke 1 - inch gat met een 1/4-inch-diameter boor . <

Plaats br >
7 de verticale steunen op hun kant en plaats de planken tussen 1 inch gaten . Rijd 1/4-inch-diameter 2 -inch - lange houtschroeven hoewel de gaten in de verticale steunen en in uiteinden van de planken ' .
8

verf of beits de kast boekenkast en dan wachten tot het drogen .
9

Plaats een hoekprofiel aan de bovenkant van de plank in elke hoek . Bevestig de hoek beugels aan de plank met de meegeleverde bout en moer . Als u opknoping de plank van de vloer , dupliceren het proces door het installeren hoek beugels op de onderste plank ook.
10

Plaats de plank in de kast en markeer de montagegaten op de hoek beugels op de muur . Boor gaten voor muurankers , drukt u op de muurankers in de muur en zet de boekenplank aan de muur met de schroeven met de bijgeleverde pluggen .

Hoe maak je een Speaker Cabinet maken met een V Fold Design

Speaker kasten worden gebruikt om een ​​elektrische luidspreker en de bijbehorende elektrische verbindingen die nodig zijn om die luidspreker rijden huisvesten . Klankkasten worden vaak afgesloten en kan worden gebruikt in binnen-en automotive toepassingen . Of v - fold - - Een luidsprekerkast kan ook de clamshell te nemen vorm aan de spreker oppervlakken te beschermen wanneer het kabinet is in d

Meer dan ooit