Home & Garden >> Huis Tuin >> Furniture >> andere Meubelen >> Content

Hoe maak je een Pleather Trunk Paint

Pleather is een term voor een nep , plastic leer dat wordt gebruikt in de mode en interieur. Het materiaal is poreus en heeft een glanzende textuur . De niet-poreuze structuur zorgt voor verstopte mode-statements , maar kan worden gebruikt voor meubels , zoals boomstammen . Acryl -en watergedragen verven zal niet houden aan Pleather , dus een speciaal geproduceerde vinyl verf moet worden gebruikt wanneer het tijd is om sparren een Pleather kofferbak. Wat je
Schoon doek nodig
Mild reinigingsmiddel
Oude kranten Heb je van vinyl spuiten kleurstof
Stencils
Toon meer instructies
1 < p > Reinig het oppervlak van de pleather romp met een schone doek , mild reinigingsmiddel en wat warm water . Verwijder alle vuil van het oppervlak van de Pleather . Drogen met een schone , droge doek .

Plaats Pagina 2 de Pleather stam in een goed geventileerde ruimte boven een gelijkmatige laag van kranten . De kranten voorkomt de spray kleurstof hechten plakken aan andere oppervlakken .

Houd
3 de kofferbak dicht en spuit een gelijkmatige laag van vinyl spuiten kleurstof over de gehele buitenkant van de romp . Houd de bus ongeveer 6 van de romp af bij het spuiten . Laat de romp drogen voor een paar uur . Breng een tweede laag van vinyl kleurstof aan de Pleather exterieur en laat ze drogen nog een paar uur . Als u graag om een klein gedeelte van de romp te schilderen , gebruik woondecoratie stencils om uw eigen ontwerp te maken . Plaats de sjabloon op het gewenste gebied van de romp en overspuiten met twee of drie zelfs passeert . Afpellen het stencil en laat de kleurstof volledig drogen . Herhaal dit zo vaak als gewenst .
4

Verf de binnenkant van de kofferbak. Voor stammen met een Pleather interieur ook , spuit de binnenkant laatste en laat de verf goed drogen. Breng een tweede laag en laat de verf 's nachts met het kofferdeksel geopend om te ventileren .


From:http://tuin.98905.com/furniture/other-furniture/1002038218.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.