Home & Garden >> Huis Tuin >> Furniture >> andere Meubelen >> Content

Kan ik Stain Maple Kasten nadat ze zijn gelakt

? Lakken kasten biedt hen een heldere , glanzende beschermende omhulsel dat zal afstoten meeste vloeistoffen , waaronder beits . Als uw esdoorn kasten zijn al gebeitst en gelakt , maar je bent ongelukkig met hun uiterlijk , moet u de lak en originele vlek strippen voordat je opnieuw kunt vlekken hen. Voorbereidingen

Voordat u begint te werken met chemicaliën , moet je openstellen alle ramen in de kamer aan de lucht ventilatie. De muren achter de kasten moeten worden afgeplakt , zodat je niet vernis stripper of vlek op hen te krijgen . Plaats druppel doeken onder de kasten om morsen te voorkomen . Verwijder alle hardware en de deuren van de kasten , en bewaar deze op een veilige plaats . U zult ook willen om de kastdeuren te stellen op schragen of een schone werkplek .
Strippen de kabinetten

Om de oorspronkelijke vlek en lak strippen van uw kasten , u kan ofwel zand ze naar beneden of chemische oplosmiddelen. Schuren is arbeidsintensiever , maar je handheld elektrische schuurmachines kunt gebruiken om het grootste deel van het werk doen . Schuren blokken en schuren sponzen zijn nuttig voor het krijgen in nauwe ruimtes . Als u ervoor kiest om een oplosmiddel te gebruiken , verf het direct op de gelakte kasten , en laat het zitten voor de voorgestelde tijd zoals vermeld op het etiket . Gebruik een plamuurmes of verf schraper om de lak en beits tillen uit de kasten .
Schoonmaken

Na het strippen van de vlek , moet u het oppervlak van de te reinigen het hout , dat is vooral belangrijk als u het chemische proces gebruikt, omdat de overgebleven oplosmiddel kan voorkomen dat de nieuwe vlek uit het hout binnendringen . Als je geschuurd , zult u nog steeds wilt het schoon hout in het geval er sprake is van oude vlekken die omhoog werden gedekt door de houten afwerking . Meng 1 /4 kop trinatriumfosfaat met 1 liter warm water en wrijf de kasten met deze oplossing . Laat de kasten volledig drogen
kleuring

Stain kan worden toegepast met behulp van een van de vier verschillende instrumenten : . Een kwast, roller , doek of spuit . Maakt niet uit welke applicator je gebruikt , altijd kleuren met de nerf . Zodra de vlek is aangebracht , veeg het hout met een schone katoenen doek om te genieten van de overtollige vlek ; blijven vegen tot er geen vlek meer komt uit op het doek . Misschien wilt u werken met een partner om te helpen het werk sneller gaan .
Sealing

Wanneer u tevreden bent met het uiterlijk van uw kasten zijn , breng dan een sealer te beschermen hen tegen krassen en vlekken . Beschermende deklagen worden mat , satijn of glanzende afwerking , die allemaal bieden hetzelfde niveau van bescherming . Enkele veel voorkomende vormen van beschermende toplaag omvatten vernis, lak en polyurethaan . Deze producten alle verschillen per fabrikant , dus lees de aanwijzingen op het etiket voordat u ze gebruikt .


From:http://tuin.98905.com/furniture/other-furniture/1002038185.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.