Home & Garden >> Huis Tuin >> Furniture >> andere Meubelen >> Content

Hoe maak je een BedSlide Build

Het bouwen van een glijbaan voor bed van uw kind is een manier om uw kind enthousiast over het slapen gaan krijgen . Het is ook een goede manier om een ​​beetje plezier toe te voegen in een slaapkamer voor die regenachtige dagen wanneer uw kind niet naar buiten kunnen . Dia's zijn een goed idee als je kind slaapt in een stapelbed of in een verhoogd bed . Uw kind kan de ladder gebruiken om in het bed en gebruik de schuif om uit te halen . U kunt een plastic glijbaan ontworpen voor gebruik op buiten speelhuisjes uw bedslede bouwen kopen . Wat je nodig hebt
12 -inch -by - 6 -inch -by - 1 - inch - dik grenen plank Electric drill
1/2-inch boor Pagina 2 1/2- inch bouten lange 1/2-inch diameter
1 /2 inch wasmachines
1 /2 inch zeskantmoeren
Wrench set
Toon meer instructies
1

Knip een stuk van 1 -inch - dik , 6 -inch - brede grenen tot een lengte gelijk aan de breedte van de dia met een verstekzaag . kopen van 2

Boor vier gelijkmatig verdeeld 1/2-inch diameter gaten over het midden van het bord. Ruimte zodat ze lopen gelijkmatig over de gehele lengte van het bord.

Paint
3 of vlekken op het bord om de kleur van het bed passen . Laat droogtijd . Plaats het bord tegen de lip op de bovenkant van de dia. Dit is het deel van de dia die typisch mounts op het dek van het speelhuisje . Teken de gaten op de plastic lip , dan boor de gaten met de 1/2-inch diameter boor.

Plaats
4 het bord tegen de zijwand van het bed frame en lijn het op waar u de dia wilt installeren. Om de ruimte tussen de matras en de bovenkant van de dia minimaliseren , langs de bovenrand van de plaat met de bovenkant van de zijrail . Teken de gaten op het bed rail en boor de gaten met de 1/2-inch-diameter boor.
5

Sandwich de plastic lip op de dia tussen het bed spoor en de houten bord. Schuif de ringen op de bouten en schuif de bouten al is de raad van bestuur , glijbaan en bed rail . Plaats ringen op de uiteinden van de bots en rijg de hex - moeren op de uiteinden van elke bout . Draai de bouten vast met uw sleutel set .


From:http://tuin.98905.com/furniture/other-furniture/1002038061.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.