Home & Garden >> Huis Tuin >> Furniture >> andere Meubelen >> Content

Hoe te Meubilair Redo Met Verf

Een likje verf is een goedkope en eenvoudige manier te renoveren uw oude meubels . Na verloop van tijd , de oorspronkelijke afwerking wordt dof en krabde op vele meubelstukken . Als uw stijl verandert , kunt u overwegen het kopen van nieuwe meubels . Schilderen geeft je een nieuwe kijk op een fractie van de kosten van nieuw meubilair . Kies een neutrale kleur zoals wit of zwart voor een klassieke look of probeer een heldere plons van kleur aan uw meubelen een centraal punt te maken. Wat je
dropcloth
Rags
Sander
Schuurpapier
Primer
lade Verf
Penseel
Roller nodig
Verf
Polyurethaan
< br > Toon meer instructies
1

Wrijf het oppervlak van de meubelen met een schone doek , vooral als het vet, vuil of ander afval. kopen van 2

Zand de meubels met behulp van een schuurmachine of een stukje schuurpapier . Dit ruigt het oppervlak, zodat de primer en verf is beter in staat om vast te houden . Veeg het stuk opnieuw met een schone doek om stof resterende verwijderen nadat u zand.

Breng 3 een gelijkmatige laag primer om de meubels naar de oude kleur te dekken en om de verf te helpen zich en goed te dekken . Gebruik een kwast of een verfroller aan de primer . Gelijkmatige stroken zelfs aan het oppervlak van het stuk wordt volledig gedekt te waarborgen; vermijd dikkere gebieden of druppels omdat ze door zal op de laatste laag verf .
4

Borstel of rol op de geselecteerde verf kleur in een dunne laag zodra het gegronde oppervlak droogt. Let op uw applicatie, zodat de verf druipt niet , lopen of worden dik in bepaalde gebieden. Laat de eerste laag goed drogen.
5

Breng een tweede dunne laag verf , kijken voor druppels of dikke gebieden . Na de tweede laag droogt , inspecteren het meubilair te zien of de verf dekt het hout volledig , zonder fragmentarisch gebieden . Breng een derde laag , indien nodig, zelfs dekking te krijgen .
6

Bescherm de meubels door het aanbrengen van twee lagen polyurethaan na de laatste laag verf volledig droog is. Deze stap is optioneel maar biedt bescherming voor uw meubels en maakt opruimen gemakkelijker .


From:http://tuin.98905.com/furniture/other-furniture/1002038050.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.