Home & Garden >> Huis Tuin >> Furniture >> andere Meubelen >> Content

Hoe om de leeftijd van een clawfootton

Gietijzer clawfoot badkuipen met een porseleinen afwerking is ontstaan ​​in het midden van de jaren 1800 , volgens Bob Vila , home- improvement expert . Deze baden genoten van een periode van populariteit tot rond 1920 . Dating een antiek bad vergt een beetje know -how , dus wees een beetje van het onderzoek als u van plan om ofwel verkopen of een aan te schaffen . De prijzen voor deze baden kan variëren, afhankelijk van waar u woont . Voorwaarde is een andere factor om te overwegen , omdat de restauratie is hard werken en zeer tijdrovend , en zal invloed hebben op de price.Things Je
internettoegang
Bron boeken nodig voor antiek
Toon meer instructies < br >
1

Kijk voor de naam van een fabrikant of logo. Dit kan overal binnen of buiten het bad , afhankelijk van waar het werd gemaakt . Deze informatie zal nuttig zijn , maar het bepalen van de werkelijke leeftijd van een bad is een onnauwkeurige poging op zijn best.
2

Kijk naar de onderzijde van het bad voor een matrijsnummer . Als je niet vinden, zoeken rond de kraan en spon armaturen en aan de binnenkant van de clawfoot . Een mal nummer zal u helpen erachter te komen wie de fabrikant was , die u zal helpen dateren jaar van oorsprong de kuip bij benadering .

Controleer
3 de rand van de kuip is . Clawfoot tubs in massa geproduceerd tijdens de late 19e en vroege 20e eeuw . De rolrand was de meest voorkomende en minst dure type gemaakt . Originaliteit van het ontwerp betekent niet noodzakelijk dat het bad is ouder, maar zegt dat het meer kosten om te maken en werd waarschijnlijk gevonden in het huis van een well-to -do familie .
4

bepalen of er iets unieks over het ontwerp of als de kleur is anders dan wit . Bijzondere ontwerpen en kleuren zijn meer traceerbaar via een antiquair of antieke boeken . Tubs met geronde zijkanten zijn een zeldzame vondst en zijn meer waard , terwijl zelfs eenzijdige tubs zijn veel vaker voor .
5

Ga online en bezoek websites die vintage tubs bespreken. Probeer een beeld van het soort bad in vraag en kijk of de voeten lijken origineel te zijn . Dit zal verder helpen dateren het bad . Een clawfoot zijn vervangen , en dit kan duiden uw bad is ouder . Echter , tubs die hebben de voeten vervangen worden minder geld waard geacht worden vanwege de mogelijkheid van structurele schade tijdens het vervangen .


From:http://tuin.98905.com/furniture/other-furniture/1002037808.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.