Home & Garden >> Huis Tuin >> Furniture >> andere Meubelen >> Content

Hoe te Distress Furniture te kijken als Habersham Plantation

Habersham Plantation meubilair is bekend om zijn mooie , oude - wereld voelen en klassieke afwerkingen . Met ingewikkelde gravures en zware ontwerpen , Habersham stukjes passen perfect in elk huis met een oude Toscane , Frans Land of shabby chic interieur . Habersham Plantation , ook wel bekend als Habersham huis , voorzien van alles, van formeel tot casual meubels , zodat de look kan door het hele huis worden toegepast . Leren hoe je nood meubels , repliceren de afwerking populair in de Habersham collectie , dan kunt u met elke vlooienmarkt in een opvallend statement stuk in uw huis. Wat je nodig hebt
Drop doek
60 - korrel schuurpapier of schuurblok
Hammer ( optioneel ) op Staalborstel ( optioneel ) op Kleefdoek
Vacuum
2 -inch , taps toelopende penseel
Roer sticks
Verfbakken
Verfrollers
Koffie -gekleurde latex verf en Room -gekleurde latex verf
120 - korrel schuurpapier of schuurblok
Toon meer instructies
1

Leg een doek in een koele, droge en overdekte ruimte zoals de garage. Plaats het meubilair op de drop doek. Zorg ervoor dat het midden in een gebied waar het gemakkelijk is om toegang te krijgen tot het hele stuk . Kopen van 2

Gebruik 60 - korrel schuurpapier of schuren blok naar de vorige afwerking van het meubel te verwijderen . Verwijder de finish door schuren in lange , zelfs slagen in de richting van de nerf van het hout .
3

Zet uw schuurpapier of schuren blok op een hoek aan de finish in elk nicks verwijderen of vlekken op het oppervlak van de meubelen . Verontruste meubelen benadrukt deze gebreken , waardoor ze een ingewikkeld onderdeel van het ontwerp .
4

Verhoog de ​​verontruste blik door het toevoegen van een paar van je eigen vlekken. Staking voorzichtig het oppervlak van het meubilair met een hamer . Met behulp van een staalborstel , ruw up randen , scharnieren , lade trekt en andere gebieden die natuurlijke slijtage ondervinden .
5

Opruimen vuil achtergelaten door het schuren proces . Gebruik een tack doek op te ruimen het puin . Opzuigen iets achtergelaten .
6

Open de koffie - gekleurde verf , roeren met een roerstokje om alle deeltjes te combineren. Dompel een 2 - inch , taps toelopende kwast in de verf . Verf voorzichtig de randen van de meubels , schilderen in lange , zelfs slagen in de richting van de nerf van het hout . Verf alle gedetailleerde gebieden van het meubilair dat niet gemakkelijk zou worden bedekt met een verfroller.
7

Rol de verfroller door de koffie - gekleurde verf . Toepassing verf goed naar de rest van het meubilair . Gebruik de verfroller om verf aan te brengen in lange , zelfs slagen met de nerf van het hout . Laat de verf volledig is opgedroogd en touch-up indien nodig .
8

Schilder een laagje crème-kleurige verf over de basis koffie -gekleurde vacht. Gebruik dezelfde technieken in de stappen 6 en 7 beschreven . Zorg ervoor dat u een schone kwast en verfroller gebruiken .
9

Gebruik 120 - korrel schuurpapier of schuren blok aan het noodlijdende afwerking. Zand weg de crèmekleurige verf van de noodlijdende gebieden die in stap 3 en 4 . Werk in slagen zich in de richting van de nerf van het hout , met behulp van een lichte aanraking . Verwijder alleen de crème - gekleurde verf , waardoor de - koffie gekleurde verf te tonen door.


From:http://tuin.98905.com/furniture/other-furniture/1002037672.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.