Home & Garden >> Huis Tuin >> Furniture >> andere Meubelen >> Content

Hoe maak je een Drawer plein Houd

Voor veel mensen , meubels maken is een zeer bevredigende hobby . Dit kan te wijten zijn aan het feit dat het misschien een aantal van de meest merkbare resultaten . Zodra u vertrouwd bent , kunt u uw werk te tonen met trots voor bezoekers , of zelfs klanten die geïnteresseerd zijn in de aankoop van uw creaties . Een detail , maar dat zal ruïneren de professionele uitstraling van een voltooide stuk is een lade die niet helemaal vierkant . Deze lades zullen nooit zitten helemaal goed , en zal altijd afbreuk doen aan de schoonheid van de meubels . Er zijn eenvoudige dingen die je kunt doen bij het maken van lades om ervoor te zorgen dat ze vierkant blijven. Wat je nodig hebt
Lumber
Padded klemmen
Saw
Meetlint
Schroeven
schroevendraaier
Nails
Hammer
plein Carpenter's
Toon meer instructies
1

Snijd alle identieke stukken hout in een keer. Zo zal evenwijdige zijden van de lade exact dezelfde grootte. Plaats van te proberen om de perfecte bezuinigingen tweemaal maken , stapelen twee stukken hout aan elkaar , klem ze vast met gewatteerde klemmen , en knip de twee bijpassende stukken tegelijk . Kopen van 2

Meet uw lade bodem tweemaal en eenmaal snijden . Markeren de afmetingen van uw geplande bodem op het hout zelf , meet vervolgens de afstanden tussen de merken precisie garanderen . Knip de bodem van de lade alleen wanneer u uw positieve markeringen kloppen zijn .

Gebruik 3 correct gedimensioneerde schroeven of nagels bij het monteren van uw lade . Als u bevestigingsmiddelen die te kort voor de dikte van uw hout zijn gebruikt, kan de lade niet veilig en kunnen gemakkelijk te verplaatsen . Hierdoor kan de lade te verschuiven en vervormen , en het zal niet vierkant .

Controle 4 de hoeken van uw ingevulde lade met behulp van een winkelhaak . Deze tool zal bevestigen of uw lade is vierkant , omdat het moeilijk kan zijn om te vertellen met het blote oog . Maak aanpassingen waar nodig om uw lade te perfectioneren .


From:http://tuin.98905.com/furniture/other-furniture/1002037568.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.