Home & Garden >> Huis Tuin >> Furniture >> andere Meubelen >> Content

Hoe maak je een kabinet Redo Met Deur

Veel huiseigenaren bezitten ofwel ingebouwd in een kast of vrijstaande meubels kasten om alles van dekens om gerechten op te slaan . Echter, kasten verouderd met de tijd en gebruik. Als je een kast met een deur die verouderd is , geef het een facelift met een aantal nieuwe verf . Wat je nodig hebt
Degreaser
Schoon doek
schroevendraaier of Fine schuurpapier
Schuurblok
Schilderen primer
Penseel
Verfroller
Verf

Toon meer instructies
1

Reinig de behuizing en de deur van alle vuil en puin . Wrijf alles met een ontvetter en een schone doek . Kopen van 2

Verwijder de deur van de kast en leg het opzij . Verwijder de scharnieren uit de behuizing met een schroevendraaier . Vernietiging van het hardware om later opnieuw worden geïnstalleerd .

Smooth
3 en mat schuren van de oppervlakken van de kast en deur met een fijn schuurpapier en een schuurblok . Schuren zal ook de zeer verbloemd blik te verwijderen op de kast en bereid het kabinet voor het schilderen .
4

Breng schilderij primer aan het kabinet en het kabinet deur met een penseel . Spreid de primer op grotere oppervlaktes met een verfroller . Laat de primer drogen voor twee of drie uur .
5

Kies een kleur verf voor het kabinet . Heldere verf kan de kast opvallen, terwijl neutraal gekleurde verf het kabinet zal helpen om zich te mengen met de rest van uw interieur. Breng het huis van verschillende verf stalen uit de verf winkel voor het kiezen van een kleur.
6

Breng de gekozen verf kleur van de kast en deur . Verf de ingewikkelde details en de hoeken van de behuizing met een penseel . Bedek de grotere oppervlakken van de behuizing met een verfroller . Laat de verf drogen voor twee of drie uur en een tweede laag aanbrengen . Laat de laatste laag verf drogen drie of vier dagen .
7

Plaats de kastdeur op de kast . Schroef de scharnieren in plaats met een schroevendraaier en schroeven . Plaats de deur hardware met een schroevendraaier.


From:http://tuin.98905.com/furniture/other-furniture/1002002509.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.