Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Furniture >> media Storage >>

Hoe te Audio & Kies Media Storage Kasten

Audio en de opslag kasten bieden een veilige en aantrekkelijke manier te organiseren en weergeven van uw home theater-systeem en uw collecties van muziek, film en video games . Media opslag komt in vele stijlen , met verschillende materialen en functies om uw smaak , interieur en budget. Wat je nodig hebt Home theater gear
Audio /video media
Meetlint
Toon meer instructies
1

de beschikbare ruimte voor de nieuwe audio- Meet en media opbergkasten . De afmetingen van opbergmeubel verschijnen op de doos , of u kunt snel een showmodel in de winkel te meten. Kopen van 2

Neem snel een inventarisatie van de apparatuur die u al hebt. Als uw home theater bestaat uit een audio /video receiver , DVD of Blu - Ray-speler en een breedbeeld-tv , kunt u alleen een TV-standaard met een twee -shelf opbergkast eronder. Als u een CD-speler , cassettedeck , videorecorder en een gaming systeem , met nest van kabels achter hen een slang , misschien een audiocomponent rack naast een TV-standaard de beste optie. Als u verwacht uw systeem later uit te breiden, kijk naar kasten met voldoende ruimte , zodat je ruimte om te groeien zult hebben.

Kijk
3 voor audio-opslag kasten die met glazen of houten deuren of een ander type afdekking van de onderdelen in . Glazen deuren kunt u uw apparatuur weer te geven . Voor een nette presentatie in traditionele inrichting , zal een houten opbergkast met massief houten deuren sluiten voor verborg al uw apparaten en heden alleen de gevel van een mooi stuk van het meubilair .

Wat u ook kiest , de deuren uit want audio apparatuur genereert veel statische elektriciteit die stof en vuil als een magneet trekt . Deuren houden u apparatuurreiniger .

Zorg
4 dat de audio kast is goed geventileerd in de rug , met gaten voor het routeren van audio - video- kabels en netsnoeren . De A /V-receiver genereert een behoorlijke hoeveelheid warmte , vooral bij hoog volume , zodat je een geventileerde kast nodig .
5

Denk na over je verzamelen gewoonten en toekomstige opslag eisen bij het kiezen van media kasten. Modulaire systemen goed werken voor het kweken van films en muziek collecties , want je opslagruimte kunt toevoegen als je nodig hebt om uit te breiden .

Wees ervan bewust dat als je van plan bent om uw collectie aanzienlijk te verhogen , het merk en de stijl van de kast u vandaag koopt mag niet volgend jaar beschikbaar zijn . Dus als je 300 - dvd- kast vol raakt , kunt u niet in staat zijn om een ​​bijpassende kast om later te gaan met het te vinden . U zult worden gelaten met de keuze van een van beide verkeerde kasten of kopen van een nieuwe , grotere kast .

Kijk
6 bij opslag eenheden met verstelbare planken . CD's en DVD 's en Blu - ray doosjes zijn allemaal verschillende hoogtes worden geplaatst wanneer zij op een plank zoals boeken . U moet in staat zijn om planken te passen aan verschillende soorten media te houden . Zoals met audio kasten , kunt u ingesloten media storage kopen met deuren aan uw verzameling of geopend cabinents verbergen om alle titels te geven.

Vesa Wall Mount Specs

De Video Electronics Standards Association en , meestal aangeduid als VESA , heeft specifieke vereisten voor flatscreen muurbeugels . De bevestiging moet voldoen aan een bepaalde norm voor de grootte en het gewicht van het apparaat wordt ondersteund. VESA eisen geven de afstand en plaatsing van de schroeven op de montage- apparaat , gemeten in millimeters . Grotere maten schermen moeten schroeven

Meer dan ooit