Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Furniture >> media Storage >>

Custom Boekenkast Ideeën

Boekenkasten kunnen stijl en dimensie toe te voegen aan elke kamer . Verkrijgbaar in verschillende maten en materialen, kunnen ze worden gebruikt om boeken , decoratieve objecten of collectibles zien en het organiseren . Maakt niet uit wat je stijl is of hoe je wilt een boekenkast te nemen in een kamer , zijn er een aantal manieren om uw oude bestaande boekenkast passen of maak uw eigen. Verf

Paint is een snelle en eenvoudige manier om een bestaande boekenkast transformeren. Probeer het schilderen van de binnenkant en achterkant wit of een lichte kleur en laat de buitenkant en planken een donkere kleur . Dit zal een opvallende two-tone look te creëren en fleuren het interieur van de boekenkast , waarin wordt ingegaan op de voorwerpen tentoongesteld in het. U kunt ook experimenteren met verschillende schildertechnieken aan textuur of antieke effecten te creëren .
Wallpaper

Wallpaper of lijmcontactvlak papier zal een toe te voegen echt custom look aan uw boekenkast . Verwijder de rekken en langs de binnenkant achterkant en zijkanten met het behang voor een leuke en originele look . Als alternatief , probeer het verpakken van de schappen in papier . Bekijk andere document opties zoals posters of antieke kaarten . Lijm ze gewoon naar de boekenkast en verzegelen ze met acryl spray.
Vormen

Boekenkasten hoeven niet altijd vierkant te zijn . U kunt rekken gebruiken om verschillende boekenkast silhouetten te creëren op een muur . Probeer het regelen van de schappen in willekeurige patronen en zelfs de helling omhoog of omlaag . Enkel ben zeker om een bout of stuk hout aan het einde van een neerwaartse schuine legborden voegen . U kunt bout kleine kant en klare boekenkasten aan de muur in verschillende hoeken als een andere optie voor het maken van verschillende vormen . Er zijn ook tal van boekenkasten verkrijgbaar in verschillende vormen , waaronder veel gebogen houten stijlen .
Objecten

Veel objecten die niet zijn bedoeld als boekenkasten kunnen functioneren als zodanig . Oude melk kratten kunnen worden gestapeld op de top van elkaar om een boekenkast met een industriële look te creëren. Hun samengevouwen is meestal stevig genoeg , maar voor extra veiligheid maak ze aan elkaar met dikke plastic banden . Opslag blokjes op elkaar gestapeld zal ook grote boekenkasten . Experimenteer door het aanbrengen van de blokjes aan elkaar in een diamant - vormig patroon . Oude lades , met een beetje werk , kan ook worden gemonteerd op een boekenkast maken .
Verlichting

Verlichting is een andere goedkope en gemakkelijke manier om uw bestaande boekenkasten passen . Er zijn een aantal boekenkast verlichting en lampen al beschikbaar . De meeste zijn lampen met een basis die op de bovenkant van de kast , terwijl het licht hangt af via rekken . De meeste drogisterijen en korting warenhuizen verkopen ook kleine zelfklevende press- on LED-verlichting . Deze lampjes werken op batterijen en kan worden bevestigd aan de onderkant van elk schap aan het licht van de gehele ruimte .

Hoe maak je een Media Shelf Zorg

Als u een woninginrichting en elektronica winkels te bezoeken , vindt u veel verschillende media rekken te koop . U zult ook snel merken hoe duur deze plateaus zijn en hoe weinig het uiterlijk verschilt van elke andere opslag planken . Alleen maar omdat de naam van een meubel bevat het woord media , dat betekent niet dat er iets inherent technologische of zelfs bijzonders aan. Bouw je eigen klein

Meer dan ooit