Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Furniture >> media Storage >>

Hoe maak je Cake Servers Graveer

Gravure berichten op taart servers voor een gift maakt het geschenk een speciale manier om te zeggen hoeveel u zorg voor de ontvanger. Elektrische hand gehouden graveurs hebben graveren taartscheppen redelijk eenvoudig . U kunt een hand gegraveerde boodschap aan de taartschep u van plan geven voor een speciale gelegenheid personaliseren voegen . Wat je nodig hebt
veiligheidsbril
Stuk van schroot
Geschikte metalen schoner
Zachte doek Electric Graveur kit
Cake server
Toon meer instructies < br >
1

Zet de veiligheidsbril . kopen van 2

Installeer de gravure stylus die past bij het ​​metaal van de taartschep op de gravure tool. Steek het graveren gereedschap in een stopcontact en zet . Oefen graveren het bericht op het stuk van schroot een paar keer. Hoek de stylus als een potlood en graveren letters tot je tevreden bent met het resultaat . U kunt de graveur aanpassen of druk om geschikte resultaten te krijgen van toepassing .

Reinig 3 de taartschep behulp van de geschikte reiniger . Zilver vereist een andere schoner en koperkoek servers vereisen een ander type reiniger . Veeg volledig .
4

Draai het graveren gereedschap weer aan en graveren het bericht op de server met een vaste hand en het toepassen van een constante druk .
5

Dust de server met zachte doek na het graveren. Verlaten voor een paar uur of een nacht . Maak de server weer .

DIY AV Cabinet

Een basis AV meubel voor audio- visuele apparatuur is een aanwinst voor het houden van uw elektronische apparaten met elkaar zonder ze te stapelen op de top van elkaar . Terwijl een verscheidenheid van glas, metaal en kunststof kasten beschikbaar zijn, maak je eigen uit hout , dat is duurzaam en eenvoudig op te bouwen . Zodra uw AV- kast is gemaakt laat je hem gewoon zo is, of verf of beits het ka

Meer dan ooit