Home & Garden >> Huis Tuin >> Furniture >> matrassen >> Content

How to Get Rid van My Old Matras

Slapen op een verzakking , is bobbelige matras niet je rug geen gunsten , en een slechte nachtrust kan interfereren met je wakende leven . Wanneer het tijd is om uw matras te vervangen , te investeren in een comfortabele nieuwe, maar niet gooien gewoon de oude weg . Als je het weg te laten met de prullenbak, misschien vind je het slepende op de stoep aan het eind van de dag - matrassen zijn te groot voor veel gemeentelijke prullenbak verzamelaars op te pikken als onderdeel van hun dagelijkse route. Bovendien zou een matras die niet langer dient nog nuttig zijn voor anderen . Instructies
1

Neem contact op met uw plaatselijke kringloopwinkel of gemeenschap liefdadigheid om te zien of zij oude matrassen . Als uw matras is in erbarmelijke staat, niet doorgeven aan anderen , maar als het is nog steeds bruikbaar , kunnen goede doelen en tweedehands winkels willen. Sommige organisaties zijn in staat om grote voorwerpen zoals matrassen van u verzamelen ; anderen moet u de matras te brengen aan hen . kopen van 2

Plaats een " Te koop " advertentie in de lokale krant of op een classifieds website, zoals recycler.com of craigslist.org . Gebruikte matrassen over het algemeen verkopen heel goedkoop op dergelijke sites , dus verwacht niet te veel geld. Echter, als u opgeeft in de advertentie die u niet in staat om te leveren zijn , de verantwoordelijkheid van het vinden van een geschikt voertuig om de matras te verplaatsen valt aan de andere partij .

Kijk 3 matras recyclers in uw omgeving in het telefoonboek of via een databank website zoals Earth911.org . Recycling matrassen is een specialiteit industrie , dus er kunnen geen vestiging in uw regio . Als er een is, neem uw oude matras er , vooral als de matras is niet meer in goed genoeg staat voor iemand anders te gebruiken .
4

Vraag de dealer die u uw nieuwe matras of hij kan verkoopt verzamel je oude matras . Veel winkeliers kunnen de gebruikte matrassen verwijderen wanneer zij leveren de nieuwe, vaak gratis .
5

Bel uw lokale gemeentelijke prullenbak verzamelaar en plannen een tijd voor een grote post pickup als al het andere faalt . Ontmoet de prullenbak collector op uw stoep tegen de vastgestelde tijd en geef hem de oude matras voor verwijdering .


From:http://tuin.98905.com/furniture/mattresses/1002037488.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.