Home & Garden >> Huis Tuin >> Furniture >> matrassen >> Content

Hoe vaak moet u koopt een nieuwe matras

? Als je je matras hebt gehad voor 10 jaar, je hebt geslapen op het voor ongeveer 30.000 uur . De matras industrie pleit voor een nieuwe matras om de 5 tot 7 jaar . Mensen hebben de neiging om te winkelen matras te vermijden , want het is tijdrovend , verwarrend en potentieel expensive.No uit hoe oud uw matras is , heb je echt een nieuwe matras nodig? Als je een high-end matras , of uw matras niet veel te gebruiken , kunt u meestal wachten een langere tijd voordat u deze vervangt . Er zijn een aantal vragen die je jezelf kunt stellen om te bepalen of het tijd is om matras te gaan winkelen . Instructies
1

Bent u wakker met pijn en pijn ? Ongebruikelijke pijn en pijn zijn een teken dat het tijd is voor een nieuwe matras . Als de matras leeftijden , het begint te zinken in bepaalde plaatsen en niet de juiste ondersteuning voor uw lichaam aan te bieden. Kopen van 2

Heeft uw matras verzakken ? Als uw matras is doorzakken in het midden of langs de randen , moet u beginnen op zoek naar een vervanger . De binnenste veren dragen uit, en het bed zal alleen maar meer ongemakkelijk .
3

Heeft u een betere nachtrust te krijgen in een hotel of iemand anders thuis ? Soms is het moeilijk om te weten dat uw matras is ongemakkelijk , totdat je slaapt in een ander bed . Kan je je realiseert dat je bed moet worden vervangen na rustig slapen elders .
4

Hebt u beter een jaar of meer geleden slapen? De veranderingen in een matras geleidelijk gebeuren en kan je je realiseert dat je niet een goede nachtrust op uw matras meer krijg .
5

Als u ja hebt geantwoord op een of meer van deze vragen , dan is het tijd om matras te gaan winkelen !


From:http://tuin.98905.com/furniture/mattresses/1002037487.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.