Home & Garden >> Huis Tuin >> Furniture >> matrassen >> Content

Hoe maak je Drain een waterbedmatras

Aftappen een waterbed matras is tijdrovend , maar als u zich verplaatst of zelfs het vervoer ervan naar een andere kamer , het is de moeite waard. Water bedden zijn zeer zwaar als hij vol is en niet ontworpen om rond in die staat worden uitgevoerd. Als ze leeg zijn , maar ze zijn heel gemakkelijk te vervoeren en veilig op te slaan . Wat je nodig hebt
Waterbed vullen en afvoer kit
rubber slangen
nat /droog Shop Vac
Toon meer instructies
1

Sluit de slang van een waterbed vullen en afvoer kit om de matras . Leg het vrije uiteinde van de slang in een kuip of ergens anders kunt u het bed afwateren in . Kopen van 2

Ga op het bed om het uitlekken . In eerste instantie zal het water vrijelijk stromen. Als het lager wordt, kunt u rollen rond op de matras of nog wat andere mensen op zitten met u om hulp te krijgen van de laatste van het water uit .
3

Gebruik een hevelen naar de plassen overgebleven krijgen . Haak de slang en uitvoeren van een dunne rubberen buis in de bodem van het bed . Strtch de slang door het raam en naar een lager dan het water bed positie . Heeft een vriend plaats de slang zodat het in het midden van het resterende water in de bodem van het bed . Zuig op het einde totdat het water begint te komen , laat het dan blijven stromen op zijn eigen ..
4

Werk het af met een winkel vac . Gebruik een natte droge stofzuigen met een lange buis gehechtheid aan zuigen de laatste paar plassen in het bed .


From:http://tuin.98905.com/furniture/mattresses/1002037477.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.