Home & Garden >> Huis Tuin >> Furniture >> matrassen >> Content

Wasvoorschriften Memory Foam

Traagschuim is een zeer dicht materiaal dat reageert op warmte en koude , waardoor het voldoen aan de vorm van een object of menselijke bovenop . Wassen memory foam kan lastig zijn omdat het materiaal bevat water als een reusachtige spons . Het wassen van een groot object als een matras kan meer dan een persoon nodig , omdat het erg zwaar zal zijn als het nat is . Wees voorzichtig wanneer u wast uw schuim , en niet verder gaan dan de instructies in een van deze stappen . Wat je
Stofzuiger
Mild reinigingsmiddel
water nodig
Toon meer instructies
1

Pre - behandeling geen vlekken . Dep de vlek met een vochtige spons of doek met een mild schoonmaakmiddel op, zoals afwasmiddel . Gebruik een zachte, ronddraaiende bewegingen om zoveel mogelijk van de vlek mogelijk te verwijderen . Gebruik pet- vlekkenverwijderaar of tapijtreiniger op meer moeilijke vlekken . Kopen van 2

Stofzuig de memory foam grondig .

Plaats
3 het geheugen schuim in het bad met een douchekop die kan worden gebruikt om het schuim te spoelen , als een douche massage . Leg grotere stukken zoals matrassen op een tarp buiten in de buurt van een waterbron met een slang . Verzorgen de memory foam rust niet te laten op het vuil of gras.
4

Vul een spuitfles met twee delen warm water op een deel mild schoonmaakmiddel . Spuit de memory foam grondig , die alle oppervlakken. Laat zitten voor een ongeveer een half uur .
5

Spoel het oppervlak van de memory foam . Probeer niet om het materiaal te verzadigen . Knijp voorzichtig uit extra vocht . Draai niet aan het schuim .
6

lucht drogen het schuim voor een aantal dagen uit de buurt van direct zonlicht. Zorg ervoor dat grote stukken van schuim niet verliezen hun vorm tijdens het drogen . Gebruik een haardroger op kleinere voorwerpen gemaakt van memory foam te versnellen het droogproces .


From:http://tuin.98905.com/furniture/mattresses/1002037476.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.