Home & Garden >> Huis Tuin >> Furniture >> matrassen >> Content

Hoe te kiezen voor de beste biologische matras

Organische matrassen zijn gemaakt van natuurlijke , duurzame materialen , zoals biologisch katoen , biologische wol en natuurlijke boom latex . Ze zijn hypoallergeen , kan giftige stoffen bevatten en zijn bestand tegen huisstofmijt , waardoor ze ideaal voor allergie en astma en zuigelingen en kinderen maakt . Organische matrassen vaak meer kosten dan de conventionele matrassen , maar ze zijn belofte lange levensduur . Instructies
1

Bepaal wat size matras je nodig hebt . Niet alleen moet je weten wat bed formaat te kopen , maar het is ook belangrijk om in gedachten te houden van de hoogte en het gewicht van de persoon of personen op te slapen . De lengte van de matras moet minstens 6 centimeter langer dan de hoogte van de langste persoon slapen op het bed . Uw gewicht kan invloed hebben op hoe ondersteunend de matras voelt na het slapen op de lange termijn ; een lichtgewicht kind zou een zachter matras die voldoet aan haar lichaam verkiezen , terwijl een zwaardere volwassene een steviger matras die beter ondersteunt de rug en wervelkolom kunnen verkiezen. kopen van 2

Bepaal welke materialen u liever in uw matras . Organische matrassen worden vaak met behulp van natuurlijke boom latex als de kern . De latex wordt vervolgens bedekt met biologische wol en verpakt in biologisch katoen. Sommige organische katoen en wol matrassen maken gebruik van standaard veren in plaats van latex . Andere materialen zijn zijde, hennep , bamboe , kokos of paardenhaar . Als je de neiging om te " slapen hot , " biologische wol kan een goede keuze voor je zijn , omdat het transporteert vocht om u te houden koeler gevoel . Als je in een warme of vochtige klimaat, latex en wol zijn goede keuzes , omdat ze zich verzetten tegen schimmel en meeldauw . Biologisch katoen is zacht, glad en vaak beschouwd als de meest comfortabele keuze . Het is effectief bij wicking vocht aan het oppervlak , hoewel niet zo effectief als wol. Biologische katoen , is echter niet brandwerend , dus wees ervan bewust dat veel katoen matrassen zijn omwikkeld met biologische wol , dat is natuurlijk brand - en stof - mijt - bestendig.
3

Evalueer de matras voor stevigheid . Rug en buik dwarsliggers hebben de neiging om een steviger matras voorkeur voor ondersteuning, terwijl de kant slapers meestal de voorkeur aan zachtere matrassen .

Vraag of de fabrikant biedt een 30-dagen slaap garantie 4 zodat je tijd hebt om uw nieuwe evalueren matras thuis . Een matras die comfortabel in de winkel voelt kan anders voelen als je op het voor acht uur .
5

Lees de etiketten zorgvuldig, zodat u weet of het matras is geheel autonoom of een mengsel van organische en synthetische materialen . Om echt een " biologisch" te zijn matras , 95 procent of meer van de gebruikte materialen moeten van gecertificeerde biologische oorsprong zijn.


From:http://tuin.98905.com/furniture/mattresses/1002037474.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.