Home & Garden >> Huis Tuin >> Furniture >> matrassen >> Content

Hoe naar Dry Foam Matras Pads

Foam matras pads kan maar een gewone foam pad , een memory foam pad , of een ei krat foam pad zijn. Aangezien schuim algemeen absorbeert veel vocht bij het ​​drogen , is het belangrijk om grondig drogen omdat vocht liet voedingsbodem voor schimmels , meeldauw en bacteriën kunnen worden . Ook vanwege hun unieke materiaal , je kunt niet zomaar te gooien in de droger als je misschien een gewone pad. Instructies
1

Pat de matras droog met een schone handdoek . Geniet zoveel vloeistof met handdoeken .

Gebruik schuim pads kunnen worden uitgewrongen of gedraaid om wat vocht eruit te komen , maar je moet lezen over de instructies op het etiket genaaid in uw pad om zeker te zijn . Kopen van 2 een haardroger . Als uw pad is alleen nat op het oppervlak , na het weken zo veel vloeistof met een handdoek , kunt u uw haardroger instellen op laag gebruiken . Gebruik ongeveer 6 centimeter uit de buurt , zodat je niet het schuim beschadigen .
3

lucht drogen de matras . Als je de lucht drogen het buiten , plaats uw matras op een waslijn of gebruik een paar stoelen aan de pad over te hangen. Als het pad is in direct zonlicht , zal dit bijdragen tot het sneller drogen en kan mogelijk meer doden bacteriën en ziektekiemen ; het zal echter vervagen . Fading is niet schadelijk voor uw pad of van invloed zijn op de levensduur of prestaties. Als je de lucht drogen uw matras binnen, leg het over een aantal stoelen en laat hem hangen . Open de ramen en gebruik een ventilator om de droogtijd sneller te maken . Na een dag, als het pad is nog nat , keer het om .


From:http://tuin.98905.com/furniture/mattresses/1002037471.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.