Home & Garden >> Huis Tuin >> Furniture >> matrassen >> Content

Hoe Memory Foam op maat gesneden

Snijden of vormgeving , traagschuim op maat is makkelijker dan je denkt . Vergeet het mes of schaar , er is een eenvoudiger manier ! Lees verder voor een eenvoudige manier om memory foam , high density foam , of eenvoudige crafting schuim snijden . Met deze tips kunt u eenvoudig maken meubels kussens , of trim van een memory foam matras die te groot kunnen zijn voor uw bed . Wat je nodig hebt
Potlood en papier voor sjabloon
Marker
traagschuim , High Density schuim , of ambachtelijke schuim
Meetlint Electric vleesmes
Show meer instructies
1

Meet de maat geheugen schuim dat je nodig hebt . De hoge dichtheid schuim stuk vermeld in de inleiding is tot 8 centimeter gesneden door 8 centimeter .

Mark de metingen op het papier die u gebruikt als een sjabloon .

Als het een traagschuim matras topper je nodig hebt om te snijden, laat de sjabloon en markeer de lijnen direct op het matras . Gebruik een werf stick of andere rechte rand in een doorgetrokken lijn om op te snijden te maken.

Plaats Pagina 2 van de sjabloon op de memory foam stuk , leg het op de juiste wijze , en sporenelementen indien van toepassing . Gebruik een permanent fijne punt marker kunnen traceren .

Plaats 3 uw geheugen schuim op een harde ondergrond met de rand buiten de rand van het te snijden oppervlak . Vergeet niet te kijken onder het schuim te zorgen dat u de rand van het oppervlak je snijden op hebt gewist .

Gebruik een hand om het schuim stevig en de andere houden om de elektrische mes te gebruiken. < Br > Goedkope 4

Lijn uw mes dus het zal recht wordt afgesneden door het schuim zonder een hoek . Engage het mes en laat hem het werk doen. Dit is belangrijk ! Forceer nooit het mes door memory foam of het zal resulteren in een grillige , ongelijke snijrand .
5

Neem alle voorzorgsmaatregelen die nodig zijn bij het gebruik van een elektrisch mes. Houd uw vingers , snoeren en andere materialen uit de buurt wanneer in gebruik

Bij gebruik van deze methode voor het snijden van een traagschuim topper voor uw bed
! ; Probeer een tafel oppervlak of werkbank te gebruiken. Snij in kleine lengtes, en stel het schuim , het mes , of jezelf als nodig is om de rechtste mogelijk lijnen te snijden.


From:http://tuin.98905.com/furniture/mattresses/1002037463.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.