Home & Garden >> Huis Tuin >> Furniture >> matrassen >> Content

Hoe een matras kopen bij Sears

Sears , Roebuck and Co , die het meest bekend is als Sears is een mid-priced warenhuis dat werd opgericht door Richard Sears , een voormalige spoorlijn middel. De eerste retail Sears locatie geopend in 1925 . Sinds die tijd , heeft Sears uitgebreid naar meer dan 900 winkels en in 2005 Sears gefuseerd met een andere winkelketen , Kmart . Sears voert een breed scala van goederen , variërend van kleding tot huishoudelijke apparaten tot sieraden en grasmaaiers . Een populair item Sears draagt ​​is matrassen . Instructies
1

Bezoek de dichtstbijzijnde Sears ( zie bronnen ) en kijk naar de matrassen . Sears heeft een aantal verschillende matras merken, waaronder Sealy , Sears -O - Pedic , Serta , Spring Air en Stearns & Foster . Kopen van 2

Houd in gedachten als je kijkt naar de matrassen die matras bedrijven verkopen identieke producten met behulp van verschillende namen en verschillende matrashoezen . De prijzen zullen variëren in de honderden dollars voor exact hetzelfde product . Alle matras bedrijven kopen hun coils uit twee plaatsen , zodat de kwaliteit van de spoelen in wezen hetzelfde van bed naar bed . Het aantal windingen gebruikt , schuim en materiaal maken een ander gevoel van bed naar bed . De sleutel tot het kopen van een matras bij Sears is aan degene die het beste voelt om je aankoop . Aan degene die het beste lag op elk van de bedden voor een paar minuten voelt vinden en zien welke het meest comfortabel.

Vragen over de garantie op de matras en het terugkeerbeleid 3 . Dit varieert van matras matras . Veel matrassen zijn voorzien van 10 tot 20 jaar garantie .
4

Vraag de prijs van de door u gekozen matras . Matrassen hebben vaak een korting van 50 procent tijdens de verkoop . Als de matras die u wilt kopen bij Sears is niet te koop , vraag de verkoper om te controleren om te zien wanneer de matras zal gaan op de verkoop . Betaal nooit de volledige verkoopprijs voor een matras .


From:http://tuin.98905.com/furniture/mattresses/1002037460.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.