Home & Garden >> Huis Tuin >> Furniture >> matrassen >> Content

Hoe maak je een Featherbed

Featherbeds zijn er al eeuwen en blijven een van de gezelligste , meest comfortabele manieren om een goede nachtrust te krijgen . Hedendaagse featherbeds worden geplaatst bovenop een bestaande matras te zachter . Zij worden typisch gevuld met een combinatie van veren en omlaag ( de warme , zachte laag onder buitenkant veren van een vogel ) . Beneden maakt een featherbed zowel lichtgewicht en duurzaam . Het is ook een ideale temperatuurregelaar , die u helpen warm te blijven in de winter en koel in de zomer . Wat je nodig hebt
Traditionele matras
Featherbed
dekbedovertrek of hoeslaken
Toon meer instructies
selecteren van een Featherbed
1

Kies een featherbed dat is het beste voor uw behoeften en budget . Bedenk eerst de draad tellen . Hoe hoger de draadtelling , hoe zachter en duurzamer de buitenkant van uw featherbed zal zijn ( en hoe groter de kans is om veren te houden van steken door ) . Kopen van 2

Kijk voor box quilten of baffle dozen die ervoor zorgen dat de veren verschuiven . Box watteren is een reeks vierkantjes genaaid in de stof . Baffle dozen gaan een stap verder , met een laagje stof loodrecht genaaid aan de boven-en onderlaag van het featherbed om de dozen te verzegelen en laat meer gelijkmatige verdeling van de naar beneden.
3

Let op de soort veren gebruikt . Eendendons is de minst dure , witte gans de meest voorkomende en donzen de meest luxueuze . Ganzendons is over het algemeen van betere kwaliteit dan eend ; rijpen af van oudere dieren is warmer en dikker dan onvolwassen beneden . De dichtheid van de vulling is ook een factor die de warmte en de kosten zullen beïnvloeden.
4

Kies een featherbed om de grootte van uw matras thuis ( tweeling, vol , koningin of koning) overeenkomen . < Br >
uw Featherbed
5

Nadat uw featherbed is op zijn plaats , bedek het met een hoeslaken om het te beschermen en houden van het verschuiven . U kunt ook een wasbare dekbedovertrek toevoegen.
6

Fluff de dagelijkse featherbed .
7

Spot schoon als dat nodig is.
8 < p > Laat je featherbed lucht buiten om de paar maanden .
9

Chemisch reinigen eens in de paar jaar .


From:http://tuin.98905.com/furniture/mattresses/1002037457.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.