Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin > >> Furniture >> matrassen >>

Matras Maten Lijst

Matrassen zijn over het algemeen vervangen wanneer een persoon een matras is ontgroeid , de matras is niet meer comfortabel, de matras past niet in het frame , of de matras is vervuild en is niet meer sanitair . Niet zeker wat matras maat aan te schaffen ? De onderstaande lijst Gegevens traditionele matras maten en geeft u de informatie die u nodig hebt om een ​​kennis matras koper. Wieg matras

Een wieg matras , ook wel bekend als een " baby- matras " of " peuter matras , " is vaak de eerste matras een kind zal slapen. De standaard grootte van een wieg matras kan variëren, maar het allerbelangrijkste, moet de wieg matras die u koopt de dimensie van de wieg precies , zodat er geen ruimte meer in de wieg tot een gevaar voor de veiligheid van kinderen te presenteren passen .


Twin matras

Twin matrassen zijn er in standaard en XL maten . Traditionele dubbele matras afmetingen zijn 38 -by - 75 inch. De XL dubbele matras afmetingen zijn ongeveer 38 -by - 80 inch. Dubbele matrassen zijn matig geprijsd en verkrijgbaar bij vrijwel elke retailer die woninginrichting verkoopt .
Volledige Matras

Een full- sized matras is ook bekend als een " ; . dubbel " Groter dan een dubbele matras , maar niet helemaal de omvang van grotere matrassen , kan het worden beschouwd als een in - tussen sized matras . De afmetingen van full-sized matras zijn traditioneel 53 -by - 75 inch .
Koningin Matras

Een queen -sized matras kan comfortabele pasvorm twee middelgrote volwassenen. Koningin matrassen zijn ongeveer 60 -by - 80 inch. Een koningin matras wordt beschouwd als een groot matras , samen met de koning en Californië koning matrassen . Voor grote matrassen , boxsprings split komt in twee stukken voor gemakkelijk manoeuvreren . Een split box is een optie bij de aanschaf van een koningin matras .
Koning Matras

Een kingsize matras is ongeveer 76 -by - 80 inch en is zeer vergelijkbaar met de vorm van een vierkant , in tegenstelling tot kleinere matrassen die meer rechthoekig van vorm . Een split boxspring is standaard met een kingsize matras .
California King

Een Californische koning is de grootste van de standaard matrassen op de markt , op ongeveer 72 - door -84 centimeter . Net als bij andere grote matrassen , wordt de boxspring te splitsen om het gemakkelijker te bewegen .

Matras Pad Vs . Matras Topper

Soms matras toppers zijn ten onrechte genoemd pads vanwege de extra vulling die zij verlenen. Hoewel beide toppers en pads zijn vormen van beddengoed , elk heeft een duidelijk doel en effect. Functie Een matras topper zorgt voor meer comfort en ondersteuning , terwijl een matras beschermt hygiënisch een matras en allergie -bewijzen tegen huisstofmijt. Materiaal Matras toppers zijn gemaakt va

Meer dan ooit