Home & Garden >> Huis Tuin >> Furniture >> matrassen >> Content

Hoe maak je een futonmatras Houd Place

Futons zijn veelzijdig meubelstukken die goed werken als banken of bedden . Consumenten hebben een verscheidenheid van stijl keuzes in zowel metaal als houten kozijnen . De met stof beklede matras komt ook in verschillende design stijlen . Een van de grootste frustraties bij het gebruik van een futon is het bijhouden van de matras op zijn plaats . Als gevolg van de nieuwheid of omdat het moet vervangen , een uitglijden matras is frustrerend en ongemakkelijk . Gelukkig kan basische oplossingen uw matras slip -vrij te maken . Wat je nodig hebt
Meetlint
Antislip tapijtbacking Heb Krijt
Schaar
Dubbelzijdig foam tape
Cording Heb discussie
Zware naald
tie wraps
Toon meer instructies
Antislip Padding
1

Verwijder de futon matras van het frame . Meet de binnenkant zit en rug gebieden , merkt breedte en lengte , om te bepalen hoeveel slip tapijt padding je nodig hebt. Kopen van 2

Leg de anti-slip padding op een vlakke ondergrond . Meet en markeer de breedte -en lengtematen . Gebruik krijt om uw plaatsen te maken, omdat het geen permanente sporen achterlaten op de vulling.

Knip 3 uit het gemarkeerde gedeelte van het tapijt padding , met een schaar . Maak rechte zaagsneden .

Plaats
4 de anti-slip tapijtrug op zijn plaats op de futon frame. Solliciteer dubbelzijdige foam tape , indien nodig , onder elke hoek en rand centrum . Dit werkt als u de opvulling permanent plaats te houden tegen het frame .
5

Vervang de futon matras terug op het frame en op de top van de anti-slip tapijt padding . De matras moet vastklampen aan de vulling en blijven op hun plaats op het frame zonder te slippen .
Naaien Loops
6

Meet en knip acht 3 -inch lengtes van gens . Fabric en ambachtelijke winkels bieden gens in verschillende diktes en kleuren , zodat u kunt overeenkomen met de matras kleur.
7

Rijg een zware naald . Het dubbele van de draad en afhechten de twee uiteinden samen in een knoop .
8

Naai een stukje gens op elke hoek en rand elk centrum aan de onderzijde van het matras . Naai de uiteinden van het koord op zijn plaats tegen de stof , vouwen ze over aan loops te creëren . Maak ten minste acht steken op elke luseinde om vast te zetten zodat ze niet af te trekken .
9

Plaats de matras terug op de futon frame. Slip 3 - inch tie wraps door elk gens lus en door een opening in de futon frame. Trek de kabelbinder gesloten , bevestigen van de matras stevig op zijn plaats tegen het frame .
10

Snijd overtollig van de band wraps zodat ze onmerkbaar. De matras moet goed aansluiten tegen het frame zonder afglijden .


From:http://tuin.98905.com/furniture/mattresses/1002037063.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.