Home & Garden >> Huis Tuin >> Furniture >> matrassen >> Content

California King Bed Specificaties

Californiërs zijn bekend voor het doen van dingen een beetje anders en de California king matras is geen uitzondering . Een Californische koning matras is smaller en langer dan een gewone king- size matras . De specificaties van deze grootte matras niet alleen de lengte en breedte van het bed , maar ook het type vulling waarmee het is geproduceerd . Afmetingen

Een Californische koning matras van 72 cm breed en 84 cm lang. Het is 4 centimeter smaller en 4 centimeter langer dan een gewone koning . De dikte van de matras varieert, maar ligt typisch tussen 7 en 9 cm . . Consumenten moeten controleren dat hun bladen passen nieuwere modellen, die dikker kunnen zijn
Soorten

Volgens ConsumerSearch.com , zijn er vier soorten matrassen : binnenvering , geheugen schuim , latex schuim en lucht. De traditionele California king matras is de binnenvering verscheidenheid , gemaakt van metaal spoelen . Traagschuim king matrassen zijn gemaakt van dik schuim dat contouren aan de vorm van het lichaam. Latex foam is een soort van memory foam vervaardigd met een materiaal dat helpt de matras ademen . De lucht matras is gemaakt met de kamers van lucht die naar het lichaam gevormd .
Coils

Alle innerspring Californië koning matrassen zijn gemaakt met een verscheidenheid van rollen . Elk varieert gebaseerd op de telling spoel het aantal "werkende windingen 'van elke spoel en de vorm van de spoel . Een typische matras heeft tussen de 250 en 1000 schroefveren . In het algemeen dikker spoelen zijn superieur omdat ze langer meegaan . Een groter aantal "werkende windingen " zorgt voor een zachtere , duurzamer matras . De vorm van coils omvat gepot , zandloper en continue . Gepot spoelen zorgen voor een betere beweging scheiding , zandloper spoelen contour aan de vorm van je figuur en continue spoelen zorgen voor een betere duurzaamheid .
Matras Features

Californië koning matrassen zijn voorzien van een toenemend scala aan functies. Veel modellen zijn gemaakt met een laag bovenop de veren een " topper . " Het kan worden gemaakt van deze materialen als memory foam , ei krat of natuurlijke latex schuim. Andere Californië koning matrassen zijn gemaakt met deze bijzondere materialen als zijde bekleding , lagen van kasjmier of organisch materiaal .


From:http://tuin.98905.com/furniture/mattresses/1002037057.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.