Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin > >> Furniture >> matrassen >>

Hoe maak je een matras Test

Bij het winkelen voor een nieuwe matras , kunt u een aantal overwegingen in gedachten en beslissingen te houden te maken . Bijvoorbeeld , moet u de grootte van de matras , de hardheid , het type matras en uw budget te overwegen . Omdat je een derde van je leven in bed door te brengen en omdat het kopen van een matras is een belangrijke investering , is het belangrijk dat u de meest geschikte matras te kiezen , volgens Dr Leona Hawks , een woninginrichting en huisvesting specialist. Om de best mogelijke keuze te maken, moet je matrassen eerst testen alvorens een aankoop , want dit kan u tijd en geld besparen op de lange termijn . Instructies
1

Zoek uw lokale matras op te slaan , met behulp van de map op " matras en bed Stores ", een website die matras winkels lijsten door de staat. Zie het gedeelte Bronnen voor meer informatie . Kopen van 2

Ga naar de matras op te slaan . Als u een matras delen met iemand , laat hem of haar je te vergezellen naar de winkel, zodat het testen samen wordt gedaan , stelt de Better Sleep Council.

Selecteer 3 een matras uit te proberen , neem je schoenen uit en liggen op. Laat je partner liggen op de matras naast je.
4

Liggen op de matras in uw normale slaaphouding en krijg comfortabel. Dr Wolfgang Shane , een chiropractor , beveelt liggend op de matras voor minstens vijf minuten aan elke kant van je lichaam , je rug en je buik . Ook , volgens Dr Hawks, kunt u uw slaaphouding over te schakelen naar 40 keer per nacht , dus wees niet bang om over te stappen rond tijdens het testen van het bed .
5

Bespreek het comfort niveau van de matras met uw partner . Is de matras comfortabel voor u , voor uw partner en jullie beiden er op?
6

Evalueer de stevigheid van de matras . Een matras die te zacht is --- niet genoeg steun en stevigheid --- kan rugpijn veroorzaken , terwijl een matras die is te hard kan ertoe leiden dat u ongemakkelijk , rusteloze slaap ervaren.
7

Kies de naast matras te testen op basis van uw ervaring met de laatste matras . Als bijvoorbeeld de laatste matras was te hard , selecteer een zachtere matras te proberen . U moet testen verschillende matrassen tot u en uw partner de perfecte een te vinden. De juiste matras moet ervoor zowel uw lichaam comfortabel en ondersteund tegelijkertijd voelen .

Hoe Vergelijk Opblaasbare Bedden

Opblaasbare bedden bestaan ​​uit een plastic of latex omhulsel dat kan worden gevuld met lucht om een ​​comfortabel slapen oppervlak te creëren . Deze bedden kunnen huiseigenaren om s nachts gasten tegemoet te komen, en gemakkelijk kan laten leeglopen en opgeslagen als ze niet meer nodig zijn . Opblaasbare matrassen zijn ook populair bij kampeerders . Ze kunnen genieten van een beetje extra vullin

Meer dan ooit