Home & Garden >> Huis Tuin >> Furniture >> matrassen >> Content

Bed Matras Soorten

Met zoveel soorten matrassen , winkelen voor een kan moeilijk zijn . Draag comfortabele kleding , schoenen die je gemakkelijk kunt verwijderen en de tijd nemen om comfortabel op een aantal van elk type te krijgen , proberen je eigen slaaphouding om de juiste te vinden. Als u een partner heeft , winkelen en test de bedden tegen elkaar zodat je weet hoe je bewegingen op elkaar inwerken . Innerspring Matrassen

De lange tijd standaard , 80 procent van de matrassen zijn binnenvering , die rollen gebruiken in gestoffeerde schuim voor ondersteuning. Dit type matras heeft meestal 300-800 spoelen, hoewel 500-800 is gebruikelijk dat een queen size bed . Meer spoelen niet noodzakelijk een steviger matras ; als ze zijn gemaakt met behulp van kleinere gauge draad , zal de spoelen sneller af te breken . Veel kant dwarsliggers vinden een matras met individueel verpakte rollen zijn het meest comfortabel.
Memory Foam Matrassen

Een groeiende categorie onder matrassen zijn memory foam , gemaakt met behulp van technologie die begon als NASA onderzoek voor een materiaal dat astronauten van g-krachten zou verlichten ervaren tijdens het opstijgen . Gemaakt van synthetische polyurethaanschuim en chemicaliën , ze langzaam aanpassen aan de vorm van je lichaam en het gevoel alsof het schuim smelt onder je. Een paar nadelen zijn dat ze kunnen je warm gevoel en kan een sterke geur voor bepaalde tijd hebben .
Latex Matrassen

Door sommigen beschouwd te zijn de volgende grote ding onder matrassen zijn die gemaakt van latex . Dit zijn een familielid van traagschuim matrassen en worden steeds populairder omdat latex heeft een snellere hersteltijd en voelt niet zo warm , maar ze zijn net zo ondersteunend en duurzaam. Degenen die allergisch zijn voor latex algemeen geen symptomen lijden , omdat het niet in contact komt met de huid .
Air Bedden

Eenmaal gereserveerd voor camping en gasten buiten de stad , luchtbedden zijn geworden voorkeur dankzij de technologie in hun comfort en instelbare functies . Sommigen kunnen ook zelfstandig op de linker-en rechterzijde worden aangepast . High-end luchtbedden lijken op de typische binnenvering matras , maar ze verdelen het gewicht over het oppervlak van het bed in plaats van absorberen .
Dual - Purpose Bedden

A handige optie voor iedereen die in een kleine ruimte is een dual -purpose bed . Futons en slaapbanken kan worden getransformeerd van een zitvlak in een slapende een en zijn ideaal voor gasten of mensen die in studio . Deze soorten matrassen worden meestal verkocht met de meubels frame.
Water bedden

water bedden bereikten hun hoogtepunt in populariteit in de jaren 1970 , maar nog steeds een trouwe aanhang , omdat de technologie verder te verbeteren . De klassieke hard-zijdige waterbed was gemaakt van een grote met water gevulde blaas omgeven door een houten frame . Soft - zijdige waterbedden van vandaag zijn veel meer comfortabel en beschikken over water gevulde kamers in een schuim en stof matras behuizing .
Verstelbare bedden

voorkeur onder rugpijn lijden , verstelbare bedden te buigen en te verheffen in verschillende posities . Ze zijn ook een handige optie voor degenen die genieten van het lezen zit rechtop in bed. Verstelbare bedden kan worden gevonden in een verscheidenheid van matras soorten , zoals innerspring , traagschuim , latex of een combinatie van deze .


From:http://tuin.98905.com/furniture/mattresses/1002036990.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.