Home & Garden >> Huis Tuin >> Furniture >> matrassen >> Content

Matras Verschillen

Bij de aanschaf van een nieuwe matras , beschouwen het als een investering die het potentieel heeft om jaren van kwaliteit van de slaap tijd te bieden heeft . Fabrikanten maken matrassen met stevige steun , zachte ondersteuning of verstelbare systemen . In 2007 heeft de Amerikaanse Consumer Product Safety Commission nieuwe regelgeving verplicht dat matrassen voldoen ontvlambaarheid standaarden geïmplementeerd . Fabrikanten gebruiken brandvertragend materiaal binnenkant van matrassen en vlamvertragende chemische toepassingen te ontvlambaarheid regelgeving voor alle vijf standaard matras maten te voldoen. Afmetingen

Twin -size matrassen zijn ongeveer 38 centimeter breed en 74 centimeter lang , terwijl de full-size matras meet 54 centimeter in de breedte en 74 centimeter in lengte. Queen -size matrassen zijn 60 cm breed en 80 cm lang , en standaard een kingsize matras te meten 76 cm in de breedte en 80 centimeter in lengte. California king -size matras meet 72 centimeter in de breedte en 84 centimeter in lengte , volgens J. Michael Griggs van de Harvard Universiteit Faculteit der Kunsten en Wetenschappen .
Support Systems
< p > Traditionele binnenvering matrassen bevatten een metalen spoel support systeem. Kussen-top binnenvering matrassen hebben een gewatteerde matras bovenste gedeelte . Schuim matrassen full- body ondersteuning door het wiegen je wanneer je vast . Chambers gevuld met water of lucht bieden ondersteuning voor opblaasbare of waterbed matrassen . Als u uw matras te delen en uw partner heeft andere ondersteuning eisen dan u , overwegen de aankoop van een verstelbare luchtsteun matras waarmee ieder van u het bedrag van de steun die het beste past bij uw comfort niveau .
< Br > Layout

Traditionele water en springveer matrassen ofwel passen in een stichting frame of lag op de top van een boxspring platform . Matrassen speciaal ontworpen voor verstelbare lattenbodems kunt u verhogen of verlagen van de boven-of onderkant van uw matras aan het hoofd en de romp ondersteuning te bieden of om uw onderlichaam te verheffen . Futon matrassen vouw in het midden om een bank te simuleren tijdens de dag wanneer geplaatst in een futon frame.
Overwegingen

Bepaalde fabrikanten produceren enkelzijdige binnenvering matrassen die u don 't moeten spiegelen . Matrassen die extra lagen van de vulling op de top van een binnenvering steunsysteem bevatten kan meten tot 16 centimeter dik , volgens The Better Sleep Council. Deze matrassen kunnen speciale hoeslakens die verantwoordelijk zijn voor de extra dikte nodig . U kunt een schuim kanaals systeem gebruiken om twee aparte matrassen samen te voegen en te gebruiken kingsize vellen als beddengoed .


From:http://tuin.98905.com/furniture/mattresses/1002002194.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.