Home & Garden >> Huis Tuin >> Furniture >> matrassen >> Content

Wat te doen met een bobbelige matras

? Vroeg of laat elke matras zal slijten en klonteren en verzakken . Als ze de juiste zorg , de meeste binnenvering matrassen duren ongeveer 10 jaar voordat hij ongemakkelijk. De vuilniswagen zal niet ophalen van uw oude , ongewenste matrassen . Wanneer de tijd komt , is het belangrijk om uw opties voor wat te doen met de oude bobbelige matras alvorens een nieuwe woning te leren kennen. Stortplaats

Oude klonterige matrassen die niet goed genoeg meer om te worden geslapen kan worden genomen om een lokale stortplaats of vuilnis faciliteit . Voordat het laden van die grote onhandige matras , contact opnemen met de mogelijkheid om te bevestigen ze accepteren matrassen . Veel faciliteiten een vergoeding om matrassen te accepteren . Als ze geen matrassen accepteren , bel een junk dienst aan een pick - up te plannen . Deze bedrijven een vergoeding voor hun diensten .
Recycle

Bubbel oude matrassen kan worden hergebruikt in vele gebieden. Saint Vincent de Paul , een organisatie die oude matrassen recyclet , stelt dat 85 procent van de matrassen zijn recyclebaar . Wanneer gerecycleerd worden ze gedemonteerd en gesorteerd in stapels van elk type materiaal zoals schuim , textiel en metalen veren . Naast het feit dat meer eco-vriendelijk dan te sturen naar de stortplaats , recycling kunt u geld besparen . U zult ook geen zorgen te maken over het schoonmaken van het matras . Neem contact op met uw plaatselijke recyclingbedrijf om te zien of ze accepteren matrassen
hergebruiken

Oude klonterige matrassen hoeven niet te worden weggestuurd . ; ze kunnen in een stuk worden bewaard en opnieuw wordt ingezet en gebruikt voor een speeltijd van uw kinderen als goedkope trampoline of als een vangnet onder een klimrek . Hebben de matras schoongemaakt voor het verhuren van uw kinderen spelen op het.
Reuse

De matras kan uit elkaar worden genomen en de stukken worden gebruikt voor iets anders. Schuim en vulling kan worden gevuld in kussens of geplaatst op de top van een composthoop om de inhoud warm te houden . Het kan ook onder de bodem worden gelegd als landschap doek om uw tuin te houden vrij van onkruid . Houten frames kunnen worden gebruikt om een ​​compostbak bouwen . De metalen veren kunnen worden gebruikt als een hekwerk voor klimplanten en groenten . De individuele veren kunnen ook worden gebruikt als interessante houders wijnfles.
Verkoop

Als de matras niet over een vieze geur , kan het worden verkocht of aangeboden voor gratis . Ook al is het klonterig en niet prettig voor u, er zijn mensen die bereid zijn om een klein bedrag te betalen voor een matras dat is beter dan wat ze hebben. Plaats een advertentie in een lokale krant of een online geclassificeerde reclame website. Wees eerlijk over de staat van de matras en geef het een redelijke prijs .
Donate

Bubbel matrassen kunnen worden gedoneerd aan diverse organisaties . Om creatieve kunststudenten het een kunst canvas of apart genomen en gebruikt om kunst te maken kan worden. Plaatselijke kerken of de daklozenopvang kunnen vaak gebruik maken van oude matrassen als ze zijn schoongemaakt . Een dierenasiel of hondje dagopvang kunnen klonterige matrassen gebruiken als huisdier bedden , zolang er geen huisstofmijt of bedwantsen binnen.


From:http://tuin.98905.com/furniture/mattresses/1002002178.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.