Home & Garden >> Huis Tuin >> Furniture >> Living Room Furniture >> Content

Hoe te Kat Krassen Reparatie op lederen bank

De meeste eigenaren van gezelschapsdieren hebben een nieuwsgierige , pasgeboren kitten of rusteloos kat pick had bij de bank op zoek naar een vlieg of andere kleine prooien , en laten een spoor of een kras in zijn kielzog . Nou , wees maar niet bang , het krassen kan eenvoudig worden " verwijderd " of in de meeste gevallen , bedekt met een leren reparatie product of viltstift . De technologie lijkt misschien niet geavanceerd, maar het werkt . Instructies
1

Bepaal de omvang van de schade en de aankoop van noodzakelijke benodigdheden . Voor een optimaal resultaat , kies een lederen reparatie product ; maar u kunt ook gebruik maken van Oud-Engels meubilair Pools , schoensmeer of een viltstift . Omdat u wezen wordt het invullen van de krassen , is het belangrijk dat het product overeenkomt met de bank . Zijn niet van toepassing , tenzij het ​​product overeenkomt met de bank , en in dit geval kiezen voor het Oud-Engels meubilair Pools en in het bijzonder van toepassing op het beschadigde gebied . Kopen van 2

Breng het Oude Engels meubilair Pools met een doek . Wees specifiek in uw toepassing , alleen het aanbrengen van de lak aan de binnenkant van de scratch . Vermijd gewoon gieten de polish over het gebied , laat de polish in de kras te vullen zoals het is schoongeveegd . In plaats daarvan , behandel de kras zelf en laat de nagellak te drogen .

Volg 3 met een viltstift . Gebruik een viltstift in de kras te vullen . Als u niet in de natuur mengen de polish om de kras te dekken, gebruik een viltstift om eventuele kreukels of inkeping gemaakt van de splitsing of gekrast heel gebied . De viltstift zal meer controle en precisie mogelijk te maken. Gebruik als laatste stap en na de polish is volledig droog .
4

Wedstrijd en gebruik maken van andere materialen . Schoensmeer is een ander materiaal dat kan , en zou moeten zijn , gebruikt . Zoals bij alle producten, met name poetsmiddelen , altijd de instructies van de fabrikant en laat het product drogen voordat je een tweede toepassing . Gebruik de schoensmeer als je deed met de lederen reparatie. Individuele instructies van toepassing kunnen zijn , maar in de meeste gevallen , specifiek van toepassing zijn op de scratch , niet het hele gebied , en dan laten drogen.
5

Bekijk andere opties . Probeer poedervormige producten die worden uitgegoten over de scratch , geveegd in het deukje en vervolgens verzegeld met polish of andere middel . Raadpleeg altijd de instructies van de fabrikant en volg de aanwijzingen .


From:http://tuin.98905.com/furniture/living-room-furniture/1002036964.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.