Huis Tuin

Huis Tuin

Aanwijzingen voor Foam Meubilair

Een lichtgewicht alternatief voor de standaard houten meubilair is om schuim meubels in uw woonkamer, familie kamer , speelkamer voor de kinderen of studentenkamer . Schuim meubelstukken ingericht met banken , stoelen, bank kussens en kind-en kleinbedrijf meubels . Met een paar handige tools , kunt u eenvoudig schuim meubelstukken van uw keuze te maken voor uw leefruimte . De Foam

Aankoop high - density foam ; selecteer de dikste schuim je kunt vinden voor uw meubelstukken . Een goede bron voor het schuim is een schuimrubber matras , die veel schuim biedt --- 4-10 centimeter dik --- tegen een fractie van de kosten van het kopen van het door de voet .
Constructing Foam meubelen

Maak een patroon voor de meubels stuk dat u wilt maken . Gebruik een rol bruin ambachtelijke papier , een marker en een schaar om het zijprofiel van een stoel of bank op het patroon papier traceren en knip het patroon .

Het volgende ding om te doen is om een ​​aantal metingen voor het nemen schuim meubelstuk . Wat zijn de hoogte, breedte en diepte ? Schets uw ontwerp op een blocnote en het etiket van de zijkanten van het beeld met hun coördinerende metingen.

Beginnen met het opbouwen van uw schuim in de lagen die nodig zijn om de juiste hoogte van uw meubelstuk te bereiken . Gebruik hete lijm om de lagen samen overstag , en vervolgens traceren de cut lijnen voor uw stoel of bank op het schuim met een permanent marker .

Spitten de vorm van uw schuim meubels met een elektrisch vleesmes . Afhankelijk van uw ontwerp , moet u wellicht beitel of snijden weg lagen van het schuim om de juiste contouren van uw schuim meubels te krijgen . Voor extra bochten of hoeken , overweeg dan snijden afzonderlijke stukken schuim om deze decoratieve vormen en vervolgens lijmen ze op het schuim meubilair . Dit is ook een manier om de arm toe rust aan uw bank of stoel .

Breng een ruime hoeveelheid warme lijm om alle stukken bij elkaar aansluiten op uw schuim meubel sterk en stevig te maken. Inspecteer het stuk en maak elke definitieve sneden of trims om het schuim meubels look die je echt wilt.
Afdekken van het Schuim Meubilair

Verkleed je schuim meubilair vorm met huisinrichting of meubelstoffen. Kies neutrale stoffen die coördineren met veel design stijlen , of kies vet stoffen die een accentueren verklaring af te leggen . Meet de oppervlakte van het hele stuk schuim om te bepalen hoeveel meter van het materiaal dat u nodig heeft .

Naaien uw schuim meubels dekking kan een beetje een uitdaging zijn , maar als je een patroon te maken met behulp van bruin kraftpapier of oude lakens , zult u in staat zijn om de klus te klaren .

Behandel elke kant van het schuim meubels als een patroon stuk een op maat voorzien van deksel maken . Probeer niet om een groot stuk te maken om te passen over meerdere kanten . Knip de patroondelen 1 inch buiten de rand van elke zijde , en markeer waar de stukken aan elkaar te naaien op het patroon .

Na het overbrengen van het patroon vormen op de stof, het snijden van de stukken uit , samen naaien en afstelling de cover over het schuim , moet u uw one -of-a -kind schuim meubilair te genieten voor een lange tijd .

Meubelen Voeten Stijlen

In de loop der jaren , meubelmakers hebben vele stijlen van meubels voeten gemaakt . Soms strak , soms elegant , soms grillige , veel van de stijlen die honderden jaren geleden zijn nog steeds populair vandaag de dag . Meubels voeten algemeen overeenkomen met de genre van het meubilair . Moderne meubels kunnen strakke , onopgesmukte voeten hebben , terwijl de formele meubels fantasie kunnen hebben

Meer dan ooit