Home & Garden >> Huis Tuin >> Furniture >> Living Room Furniture >> Content

Kun je Stofferen Meubel in Velvet

? Velvet heeft een rijke , weelderige sfeer en werkt goed als een bekleding stof . Echter, het vereist speciale aandacht in het stofferen en de verzorging van de stof als het is om goed te dragen . Soorten Velvet

Katoen fluweel heeft een ouderwetse sfeer . Cotton is bestand tegen motten en zonlicht . Velours lijkt te worden gerimpeld , zelfs wanneer het niet en geeft een 1960 vibe om uw meubels . Suède fluweel is gemaakt van nylon . Het is schimmelwerend en vuilafstotend en heeft de neiging om glanzender dan katoen fluweel kijken .
Stofferen Meubel in Velvet

Velvet is een stof met een stapel , die middelen het ziet er anders uit als je het wrijven een weg ten opzichte van de andere . Als het een goed gemaakte stuk stof , zal fluweel slijtage goed te behandelen . Zorg ervoor dat het dutje van de stof , of de richting van de paal, loopt van de bovenkant van de stoel naar beneden en naar buiten , of naar de voorkant , zodat het niet in de tegenovergestelde richting geduwd wanneer mensen gaan zitten .
< Br >
Cleaning Velvet Meubelen

Blot vlekken onmiddellijk op fluweel , met behulp van een kleine hoeveelheid afwasmiddel , indien nodig . Laat het materiaal aan de lucht drogen , of droog het met een haardroger . Vacuüm haren van huisdieren en dons van het oppervlak , en stoom rimpels uit .


From:http://tuin.98905.com/furniture/living-room-furniture/1002036526.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.