Home & Garden >> Huis Tuin >> Furniture >> Living Room Furniture >> Content

Hoe de kracht van Vinyl bekleding Maatregel

Vinyl wordt geproduceerd wanneer natuurlijke of synthetische vezels chemisch aan een zijde , om een ​​sterke en beschermende materiaal te produceren . De sterkte bepalen , professionals gebruiken een verscheidenheid van tests die de Chemische Stoffen en Film Association Inc beschouwt standaard testmethoden voor gecoat textiel . Dit soort proeven moeten worden uitgevoerd door vakmensen , in een gecontroleerde omgeving voor de beste resultaten . Test monsters van vinyl om te zien hoe ze staan ​​op temperatuur , slijtage en blootstelling aan licht . Wat je nodig hebt
Monsters van vinyl
oscillerende cilinder
Grit siliciumcarbide plaat of RVS scherm
S - 16 preparaatplateau
Taber platform
Xenon verwering eenheid
nietmachine
Kartonnen
Freezer Goedkope 5 en £ 10 rollen
Toon meer instructies
Wyzenbeek of schuren Methode
1

Neem een ​​2 -inch met 8 - inch monster van het vinyl en de line-up van de langste zijde evenwijdig aan de oscillerende cilinder. kopen van 2

Zet de machine tot twee kilo druk en zes kilo spanning op de vinyl van toepassing , met de omvang van de bar de cilinder in horizontale positie . Gebruik korrel - siliciumcarbide vellen , of roestvrij staal scherm als schuurmiddel .

Stel
3 de machine op 5000 dubbele wrijvingen per uur . De kamertemperatuur moet tussen 70 en 90 graden Fahrenheit .
De Taber Abraser Methode
4

Snijd een monster van het vinyl in een 4 1/8-inch cirkel .
5

Plaats het monster op een S - 16 model plaat , die op zijn beurt wordt geplaatst op de Taber platform. Het is dit apparaat dat de test geeft zijn naam .
6

Zet het platform op een verticale as , tegen twee draaiende rubberen wielen die schuren , of wrijf het vinyl .
7 < p > Controleer het monster om te zien hoeveel het is gedragen .
Light and Cold Tests
8

Test de kracht van het vinyl onder blootstelling aan licht , met behulp van een xenon verwering eenheid onafgebroken lichtcyclus bij temperaturen tussen 145 en min 6 graden Celsius , bij een relatieve vochtigheid van tussen 86 procent en min 5 procent .
9

Gebruik de wals methode om de sterkte te testen van het vinyl onder koude omstandigheden . Neem vier 2 -inch met 6 - inch stukken van vinyl. Breng de twee smalle uiteinden van elk stuk samen en nieten ze naar een stuk van de kaart , die vormen een gladde lus aan het einde dat niet wordt geniet .
10

de stukken voor twee uur blootstellen aan de opgegeven laag temperatuur .
11

Rol de monsters in de lengte , te beginnen bij het ​​geniete einde , en de richting van de lus . Gebruik de druk van het gewicht van de wals . Gebruik een 5 £ roller op lichte materialen - tot 15 oz. per vierkante meter - en een £ 10 roller op zwaardere monsters . Deze test zal u toelaten om de kans op het vinyl kraken bepalen , zodra het voor is weggegaan bij lage temperaturen . Ernstige kraken zal duidelijk zijn . Om te controleren voor fijn kraken , gebruik maken van een vergrootglas.


From:http://tuin.98905.com/furniture/living-room-furniture/1002036370.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.