Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe kan ik een kamer Verdeel met een boekenkast of Sofa

Roomdividers creëren kleinere kamers van onhandig grote kamers . Ze kunnen ook gedefinieerde gebieden te creëren in kleine ruimtes . Het is echter niet nodig om een ​​vaste scheidingswand bouwen of zelfs tijdelijk kopen . Het is mogelijk om hetzelfde effect met meubels die je al hebt, zoals een bank of een boekenkast te bereiken . Instructies
1

Selecteer een boekenkast die niet meer dan 48 centimeter breed . Dit laat voldoende ruimte voor bewoners om te lopen van het ene deel van de kamer naar de andere , die vloeibaarheid aanmoedigt . Kopen van 2

Gebruik de hoogte van het plafond en andere verhoudingen van de kamer naar de hoogte van de boekenkast te bepalen . Bijvoorbeeld , kies een boekenplank , dat niet hoger is dan de borst als het plafond is laag en de kamer is klein , en selecteer een lange plank als het plafond is hoog en de kamer is lang .
3

Kies een boekenkast die niet de benen voor een meer geïntegreerde uitstraling heeft. Wilt u een gevoel van openheid in de kamer te bevorderen dan ook af te halen een plank die aan beide kanten open is .
4

Bepaal de grootte en de functie van de twee kamers vindt u maakt met de boekenkast . Zo kan u een familie-entertainment en een rustige leeshoek creëren . Idealiter zou de entertainment gebied groter dan de leeshoek , omdat het moet ruimte bieden aan diverse elektronica en voldoende meubilair om het gezin. Plaats markeringen op de grond , zoals een lang stuk hout , aan het testen van verschillende afmetingen van de kamers . Dit zal u helpen een combinatie die comfortabel is en een geschikte demarcatielijn bepalen .
5

Kies een gebied langs de scheidslijn gekozen waarop de boekenplank te plaatsen. U kunt het plaatsen in het midden van de lijn of plaats een kant van de plank tegen de muur . Vermijd het plaatsen van de boekenkast in het midden van een voetpad . Als de boekenkast heeft openingen aan een kant zet de open zijde naar het deel van de ruimte waar het meeste nut opleveren .
6

Kies een bank als scheidingswand in plaats van een boekenkast als er is beperkt aantal zitplaatsen of de boekenkast niet het decor aan te passen . Sofa's zijn verkrijgbaar in vele vormen , lengtes en stijlen met inbegrip van die zitplaatsen mogelijk aan beide zijden .

Plaats
7 de bank op de demarcatielijn en draai deze in de richting van het deel van de ruimte waar het nodig is . Bijvoorbeeld , zet hem in de richting van de entertainment- kamer in plaats van de bar . De bank kan niet worden geplaatst tegen een muur , in tegenstelling tot de boekenkast . Zorg ervoor dat er voldoende tegemoetkoming aan weerszijden van de bank voor het verkeer. Plaats het andere meubelstukken dicht bij de bank , in een regeling die bevorderlijk is voor de functie van de nieuwe partitie .

Hoe het opzetten van Living Room Furniture Met Weinig Ruimte

Het regelen van woonkamer meubels in een kleine ruimte kan een uitdaging zijn . Als u een paar eenvoudige stappen , zullen ze je helpen een kamer die open en uitnodigend is te creëren. Wat je nodig hebt Living Meubilair Toon meer instructies regelen Furniture 1 Kies een centraal punt in de woonkamer , en regelen uw meubels eromheen . In de meeste kleine ruimtes , zal dit brandpunt uw enterta

Meer dan ooit