Home & Garden >> Huis Tuin >> Furniture >> Living Room Furniture >> Content

Hulp voor herschikken een Living Room

Mensen herschikken hun woonkamer meubels voor een verscheidenheid van redenen, waaronder de aanschaf van nieuw meubilair , als gevolg van een kamer verbouwen project of omdat ze willen een nieuwe look na jaren van dezelfde ruimte regeling . Met hulp voor het herschikken van een woonkamer kan je de gewenste resultaten te krijgen en uw herschikken project gaan soepeler . Plan

Wilt u een home-project van welke aard dan ook succesvol te zijn , dan moet u beginnen met een plan. Meet uw woonkamer ruimte en tekenen op schaal op een stuk ruitjespapier . Gebruik dezelfde grafiek om blokken van verschillende afmetingen om meubels te representeren . U kunt zo gedetailleerd als je wilt met het ontwerpproces , of u kunt ervoor kiezen om alleen plan waar de grote stukken zal gaan .
Have a Aandacht

Een levend kamer ontwerp heeft altijd een centrale focus. Het zou de televisie met het entertainment center te zijn , zou het de open haard of het kan zelfs de grote erker aan de voorzijde van de kamer. De focus van de woonkamer is aan u , maar het kiezen van een focus zal de rest van je kamer helpen herschikken project op hun plaats vallen .
Traffic Patterns
< p > Uw woonkamer is een van de drukkere kamers in het huis . Het is waar de familie samenkomt tijdens slecht weer , kan het het centrum van familie-entertainment met de stereo en televisie zijn, kan het de speelkamer dat alle video game systemen hosts , of het kan de plaats van de ouders gaan om te ontspannen zijn. Maar er is meestal een aanzienlijke hoeveelheid verkeer dat gaat via een woonkamer. U moet uw herschikking project plannen rond de verkeerspatronen van uw woonkamer . Het regelen van de meubels ter verantwoording voor high traffic gebieden zal de kans op letsel of schade te verkleinen .
Start Big

De eenvoudigste manier om uw meubels gerangschikt in uw woonkamer kamer als je wilt is de grootste meubels in de woonkamer eerste plaatsen. Wanneer u van plan bent uw nieuwe woonkamer arrangement , je probeert om goed voor de omvang van uw grootste meubelstukken. Maar wanneer het meubilair is eigenlijk in de kamer, kon die schaal veranderen . Leg de grootste stukjes op zijn plaats , en dan de rest van het meubilair te regelen om hen heen .


From:http://tuin.98905.com/furniture/living-room-furniture/1002036289.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.