Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Furniture >> Living Room Furniture >>

Hoe om te leren stoelen Van Cat Claws Reparatie

Katten wonen in het huis vaak ongelooflijke huisgenoten , met een paar uitzonderingen. Meubels krabben is een natuurlijk gedrag voor katten die gewoon willen oefenen en rekken de spieren , terwijl het behoud van gezonde klauwen. Wanneer u hebt geïnvesteerd in lederen meubels , echter, dat het natuurlijke gedrag wordt beschadiging en frustrerend . In plaats van het vervangen van dure lederen meubels , soms lederen meubilair kan worden gerepareerd met behulp van leer reparatie producten . Deze producten zijn afzonderlijk of in pakketten gebruikt om schade aan verschillende leersoorten meubels herstellen beschikbaar . Wat je nodig hebt
schaar of nagelknipper
Schuurpapier , 320p en 1200p
Alcohol - gebaseerde leer schoner en doek
Zware lederen filler
paletmes
Leer kleurstof
Sponge
Lacquer
Toon meer instructies
1

weg Snijd elke kleine stukjes leer , vezels of snaren aan het beschadigde gebied . Gebruik een schaar of zelfs kleine nagelknipper voor deze taak. Kopen van 2

Schuur het beschadigde gebied om verder opruimen beschadigd lederen stukken en naar het gebied voor behandeling glad . Gebruik 320p schuurpapier eerst voor leder bit verwijderen gebruik dan 1200p schuurpapier om alles glad te strijken .

Reinig 3 het gebied met behulp van een op alcohol gebaseerde leerreiniging product . Laat de reiniger verdampen van het gebied voor ten minste 10 minuten .
4

Vul het krassen met een zware leren vulmiddel . Breng de plamuur om de beschadigde gebieden met behulp van een paletmes . Laat het vulmiddel drogen gedurende vijf minuten.

Zand 5 het gebied met behulp van 1200p schuurpapier om zelfs uit het vulstof en verder in de beschadigde plekken te vullen .
6

Dab leder kleurstof via beschadigde gebied met een spons . Kies een kleurstof in een kleur die overeenkomt met of dicht bij de schaduw van uw meubels . Breng een laag kleurstof en laat ze drogen . Breng een meer coating van kleurstof om het beschadigde gebied .
7

Controleer de finish van de gedroogde kleurstof op het leer . Als het gebied wordt nog steeds beschadigd is of als de krassen kijken meer prominent , gelden meer vulmiddel om het gebied dan zand met 1200p schuurpapier gevolgd door meer kleurstof totdat de schade is niet merkbaar . Als de afwerking van het leer looks gerepareerd en onmerkbaar , gaat u verder met de volgende stap.
8

Breng een laag lak aan de leer om de natuurlijke glans van het leer te herstellen. Laat de lak drogen voor enkele uren of een nacht voordat u de lederen meubels .

Hoe bouw je een buffet tafel

Het duurt slechts elementaire gebouw vaardigheden om een ​​buffet tafel te bouwen voor uw inkomhal of woonkamer . In een paar eenvoudige stappen , en sommige levering van uw lokale huis - verbetering winkel , kunt u een buffet tafel dat is 37 centimeter lang , 18 1/2 cm diep en 34 cm hoog te bouwen . Wat je nodig hebt Pagina 2 36 -by -17 1/2-by 2 inch kersenhouten panelen 4 36 - door - 2 -voor- 1/

Meer dan ooit