Huis Tuin

Huis Tuin

Funky Paint Ideeën voor Salontafels

Koffie tafels , of ze nu klein einde tafels of grote tabellen die de centrale vloeroppervlakte van de ruimte bezetten , kan de sfeer van een levende ruimte te transformeren . Als je van de vorm en grootte van uw salontafel , maar je verveeld met het uiterlijk van het of de kleur niet meer past in een modern interieur bent , geef het een face lift met een nieuwe funky verf makeover. Games Tafel

afgeplatte , vierkante salontafels verdubbelen als speeltafels als ze geschilderd te schaken of checkerboards lijken. Terwijl zwart-wit is de meest voor de hand liggende keuze voor een games- tafelblad , andere kleurencombinaties die ook werken omvatten bruin en crème , zwart en geel , goud en zilver , of wat kleuren uw bestaande kleurenschema zal aanvullen . Trek de acht bij acht raster van de bordspellen op het tafelblad voordat u begint te schilderen , en gebruik plakband om vierkant uit de secties en krijgen de lijnen recht .
Paint Sampler

Kies een selectie van complementaire kleuren en verf gewaagde blokken van kleur op het oppervlak van de tafel . Dit ontwerp idee werkt even goed met vierkante of rechthoekige tafels. Kies een neutrale kleur voor de achtergrond van de tafel en gebruik vervolgens de kleine sampler potten verkrijgbaar in bouwmarkten tot even grote blokken van dezelfde kleur te schilderen over de tafel oppervlak. Laat een ruimte tussen elk blok zodat de achtergrondkleur toont tussen de blokken als een grens.
Animal Prints

Paint tijger strepen in oranje en zwart of zebra strepen in zwart en wit voor een wild en in het oog springende effect verf op koffie tafelbladen . Voor beide soorten strepen , eerste verf de achtergrond kleur , of het nu oranje of wit . Maak de strepen authentieke uitstraling door het afdrukken van een beeld van de strepen te gebruiken als een sjabloon . Het beeld te vergroten , hetzij op uw printer of een kopieerapparaat , zodat de strepen zijn de grootte u ze nodig hebt voor uw tafel , dan knip de streep secties, en schik ze op het tafelblad tot u de lay-out die je leuk vindt . Trekken om hen heen om de contouren te maken en vervolgens in de contouren met zwarte verf te vullen .
Geometrische vormen

Bedek het oppervlak van de salontafel met overlappende vierkanten en cirkels . Met behulp van gewoon papier , maak een vierkante sjabloon en een cirkel sjabloon . Oordelen over de maat je nodig hebt door de grootte van uw tafel en het effect dat u wilt produceren . Hebben een veel kleine vormen of een paar grotere. Leg ze op de tafel in de positie die u wilt en dan trekken om hen heen om een ​​schets te maken. Overlappen sommige van de vormen , zodat ze eruit zien als ze achter elkaar .

Hoe maak je een hoes Houd op een lederen bank

Volgens Alison Wormleighton in Hoes Stijl , De meeste stoelen en banken zijn geschikt voor slipcovering , mits ze structureel gezond ... en zijn niet bekleed met fluweel of een glad materiaal zoals leer of kunststof . Dit komt omdat kussenovertrekken zal slippen en glijden op meubels met gladde oppervlakken. Echter, zoals eigenaren van met stof beklede banken, eigenaren van lederen banken willen

Meer dan ooit