Home & Garden >> Huis Tuin >> Furniture >> keuken meubelen >> Content

Hoe uw eigen RVS Top Zorg voor een Kitchen Island

RVS werkbladen zijn er vaak de voorkeur in keukens , omdat ze gratis zijn roest , duurzaam en makkelijk te reinigen. Ze hebben ook een moderne uitstraling . Met de juiste tools en een paar eenvoudige instructies , het verbouwen van uw keuken eiland om een roestvrijstalen aanrecht hebt kan gemakkelijk en betaalbaar worden gedaan op uw eigen . Wat je nodig hebt
hardhouten plank
Roestvrij stalen plaat
metalen rand gieten
Toon meer instructies
1

Knip een stuk hardhout , zoals eik of esdoorn, om de grootte die het eiland aanrechtblad zal zijn . Gebruik 3/4-inch dik hardhout. Kopen van 2

Onderzoek en zoek een lokale fabrikant of leverancier van roestvrij stalen platen . Koop een plaat van roestvrij staal met niet meer dan een gewicht van 14 - gauge .

Vraag 3 de lokale fabrikant als ze de grootte die u nodig kunt knippen of snijden het vel op uw eigen met een plasmasnijder of cirkelzaag met een metalen mes . Snijd het stuk aan het oppervlak van het stuk van hardhout passen .

Set 4 de roestvrij stalen plaat op het oppervlak van het stuk hard hout en maak deze vast door langs de randen met 7/8-inch metalen rand afgietsel dat een lip en voorgeboorde gaten voor nailing.You heeft hoeft niet te lijmen of hechten de roestvrijstalen plaat aan het hout , omdat de lip op de rand gieten houdt de roestvrij stalen plaat naar beneden en in de plaats . Bevestig de vormen door het plaatsen van de lip op de rand van de roestvrij stalen plaat en nagelen aan de zijkant van het hardhout . Mold de hele omtrek .
5

Plaats uw nieuwe roestvrijstalen top naar de keuken eiland stand of benen .


From:http://tuin.98905.com/furniture/kitchen-furniture/1002036121.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.