Home & Garden >> Huis Tuin >> Furniture >> keuken meubelen >> Content

Hoe te Corner Planken Plaats in een Hung Hoekkast

kan Verstelbare planken in een hoek wandkast worden geïnstalleerd . De gaten worden geboord de gehele lengte van de kast , zodat u in staat om uw plank ergens in plaatsen zal zijn . Dit zal u toelaten om meer items op te slaan in uw hoek wandkast en houd uw huis meer georganiseerd en netjes . Stellingen materiaal en pennen kunnen worden gekocht bij elk huis verbetering winkel . Wat je nodig hebt
Meetlint
Notepad
Potlood Straight - edge
cirkelzaag
Shelf pin jig
Boormachine met boor
Shelf pinnen < br >
Toon meer instructies
1

Meet de binnenkant van uw hoek wandkast met een meetlint . Trek 1/8 inch aan elke kant Ter compensatie van de legplank . Teken de plank met afmetingen op een notitieblok. Kopen van 2

Bepaal de hoeveelheid planken je nodig hebt , en de aankoop van de juiste hoeveelheid materiaal . De meeste rekken is gemaakt van 3/4-inch dik melamine .
3

Mark de planken op de melamine . Markeer de lijnen met behulp van een liniaal en een potlood . Snijd elke plank met behulp van een cirkelzaag .

Plaats 4 de verstelbare plank mal in de hoek wandkast . De verstelbare plank jig is een dun stukje plastic met voorgeboorde gaten doorheen. Het is ontworpen in de kast worden geplaatst als sjabloon waarmee elke legplank gat te boren . Plaats de mal aan de voorkant van de kast kant en klem deze met de meegeleverde klemmen . Boor elke plank gat met een boormachine en de boor die bij de kit .
5

verder tot de hoek van de kast is geboord voor verstelbare legplanken op elke hoek .
6

Plaats plank pinnen in de gaten op de gewenste locatie .
7

Til de plank in de hoekkast . Draai de plank , zodat het zit op de plank pinnen .
8

Installeer de resterende planken in de hoek van de kast .


From:http://tuin.98905.com/furniture/kitchen-furniture/1002035945.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.